Translate

25 Ocak 2013 Cuma

The Balm Mia Moore Ve Anita Boytoy Rujları

Selamlarr :)Bugün yine oturdum PCnin başına güzel bir yazı hazırlayayım dedim. Umarım hoşunuza gider. :) Hadi başlayalımmm; Evet bahsediceğim bu harika şeyler... Ah deli aşığım bu rujlara. İkiside The Balm'ın rujları. Sanırım The Balm rujlarına sevdalıyım. Yapıları,duruşları,renkleri,kalıcılıkları.... HA-Rİ-KA! Şimdi ise elimde bulunan bu iki rujdan konuşucağız. İsimleri; pembe olan "Anita Boytoy" o muhteşem kırmızı ise "mia moore" . Nekadar hoş duruyorlar değil mi ? Özelliklede "Mac Russian Red"in dupe olarak gösterilen "The balm Mia Moore" harika. Nasıl güzel bir kırmızı nasıl güzel anlatamam. Dudakta duruşu kusursuz. Buarada The Balm rujlarının bir özelliğide içerisinde mentol var ve dudağınıza sürdüğünüzde ferahlık gibi bir his oluşuyor ve ben buna bayılıyorumm. Hiçbir dağılma,kuruma,birikme sorunlarıyla karşılaşmadım. Aksine dudakta sabitleniyor gibi bir his hissediyorum. Oldukça kalıcılar. Kesinlikle her bayanda 1 tanede olsa The Balm rujlarından bulunmalı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim sizlere.

24 Ocak 2013 Perşembe

Yves Rocher vücut peeling'i yorumları



Herkese merhabalar... Birazda vücut ürünlerinde bahsedelim istedim. Ben vücut peelingi delisiyim desem yeridir. Vücut peelinginden sonra vücudun ferahlama,kirlerden arınma hissini seviyorum. Bu sebeple birçok vücut peelingi denedim. Şunu söyleyebilirim ki içlerinde en en en en nefret ettiğim ürün bu oldu. Bir ürün bukadar ağır ve bukadar kötü kokamaz heralde. Ayrıca Yves rocher bitkisel marka deyip geçiniyormuş içerisinde kaç tane paraben var inanamadım. Yapısı iyi hoş ama isterse dünyanın en güzel peelingi olsun kokusu bukadar kötüyse çekilmez yahu. Kabında okadar ağır kokmuyor ama banyoda iğrenç bir koku sarıyor etrafı uzun sürede gitmiyor, bu kadar kötü kokan bir ürünü kullanmak istemiyorum, sanırım bu yazıdan sonra çöpe gidicek. fiyatı:24 Tl

"CLINIQUE HİGH İMPACT MASCARA" incelemesi

Merhabalar, bugün bolca vaktim varken bloğumla ilgilenmek istedim, yeni yazımız yukarda görmüş olduğunuz gibi "CLINIQUE HİGH IMPACT MASCARA" incelemesi olucak. Hadi başlıyalım ozaman bu mascara ile ilgili yorumlarıma... Derin bir mascara arayışı içindeyken hadi birde CLINIQUE'den bir mascara deniyeyim dediğimde aldım bu mascarayı. Birkaç aydır kullanıyorum. Bu mascara bende aşk etkisi yaratmadı,yani aşırı beğendiğimi söyleyemem. Kötü bir mascara değil ama sanki pek istenilen sonucu veremiyor gibi. Kirpiklerim uzun ve dolgundur,benim mascaradan istediğim şey kirpikleri vurgulaması,tek tek ayırması,uzatması,dolgunlarştırması ve kesinlikle asla aslaa topak topak,ıslak bir görüntü vermemesidir. Bu rimeli ilk sürdüğümde birazda olsa uzattı ve tek tek ayırdı. 2. katta ise kirpikleri yapış yapış yapıyor ben bundan nefret ediyorum. O yüzden bu mascarayı sadece tek kat sürebiliyorum. Ayrıca bu mascara gün içinde dökülme ve akma yapmıyor bu çok güzel. Dolgunluk açısından değerlendirirsem olumlu söyliyebilirim ama uzatma konusu eh gibi... Sorularınız varsa yorum atabilirsiniz. Ürünün fiyatı:55 TL Hoşçakalın :)

"Bahçemde yeşeren umutlar" Debbie MACOMBER

Ah bu Debbie Macomber yaktı beni... Biliyorsunuz "küçük mucizeler dükkanı" kitabı ile gönlümüzde taht kurmaya başlamıştı.Serinin 3. kitabı olan "bahçemde yeşeren umutlar" adlı kitabınada yeni başladım 138. sayfasındayım. Bundan önceki "mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluk" adlı kitaplarını okudum şimdi 3. kitabındayım. Bu kitaplara aşığım... Bu kitaplarda kendinizden birşeyler buluyorsunuz,sanki ordaki karakterler sizsiniz gibi... Kitabı yaşıyorsunuz. Debbie Macomber'i her okuduğumda mutlu oluyorum. Dedim ya her insan kendinde bişey bulur onun kaleminde... Kitabın ayracında ve arkadasında vurgulayarak yazılmış olan yazı çok dikkatimi çekti; "NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE HİÇBİRŞEY İÇİN GEÇ KALMIŞ SAYILMAYIZ." Daha önümde seriden 2 kitap kaldı bu kitabı bitirdikten sonra onlara başlayacağım büyük bir zevkle. Şimdilik benden bukadar. Mutlu günler :)

Bugün ne sürdüm? 24.01.2013

Merhabalarr... Sizde oje sürmeyi sevenlerdenmisiniz? Ben bayılıyorum bakımlı ellere :) Oje markalarında en sevdiğim markadır Rimmel London. Ojelerin kalıcılığı,renk zenginliği,kolay kuruma,büyük fırçası ile cezbediyor insanı. Şuan tırnaklarımda görmüş olduğunuz "Rimmel London 60 Seconds 500 Caramel Cupcake" Eğer nude ojelerden hoşlanıyorsanız bu oje tam size hitap ediyor. İlk katta bile tırnak ve fırça izi belli etmiyor. Fırçası tombul fırçalardan olduğu için sürümü kolay ve 60 saniyede ojeleriniz kurumuş bir şekilde hazırrr :) Rimmel London stantlarında bu ojeye bir gözatmanızı tavsiye ederim. Hoşçakalınnn :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...