Translate

28 Nisan 2013 Pazar

Rimmel London Kate Moss 01-102 ruj incelemesi

Herkese mutlu pazalarrr :)

Bügün sizlere meşhuuur Rimmel London Kate Moss rujlarından bahsedeceğim. Elimde çoğu rengi var,ben iki renk ve 2 serisinden de seçmek ve bahsetmek istedim. 


Öncelikle bir bilgi özeti geçelim;
 Rimmel London Kate Moss rujları ünlü model Kate Moss'un imzasını taşıyan rujlardır. Zaten rujların ambalajındada gördüğünüz gibi "Kate" imzası var.
Bu rujlar iki seriden oluşuyor; ilk serisi siyah ambalajlı olan, sonrasında ise kırmızı ambalajlı olan seri çıktı. Kırmızı ambalajlı seri mat renklerden oluşuyor. 




Bu yazıda size 102 ve 01 renklerini tanıtmak istedim. Bu renkler seride sevilen renkler arasında yer alıyor.



Gördüğünüz gibi 102 güzel bir pembe, 01 harika bir kırmızı!

Dediğim gibi kırmızı kapaklı olan seri mat o sebeple pembe olan rujun mat bir bitişi var. Opak bir yapısı var fakat dudak kusurlarını oldukça belli ediyor. O yüzden bu ruju tek başına kullanmayı sevmiyorum, bazı rujlarımla karıştırıyorum. Mat rujlarda genellikle rastlanan dudak kuruma olayı bu rujda da bariz var maalesef. Hatta bu ruj dudaklarımı öyle bir kurutuyor ki pul pul oluyor dudaklarım. Genellikle bu kırmızı kapaklı seride bu sorundan karşılaştım zaten.Altına lip balm sürerek kullandım yine aynı  sorunla karşılaştım. Ayrıca kokusu da hiç hoş değil. Ben bu ruju sevemedim malesef.:(

Gelelim 01 kırmızı ruja, bordoya çalan bir kırmızı. Zaten kırmızı ruj hastası ben, bu rujun rengine vurulmuş durumdayım. Yapısı ve özellikleri pembe ruja kıyasla çok daha güzel bence. Dudakta kuruma yapmadı. Kalıcılığı güzel. Vurgulayıcı bir kırmızı. Bu ruju sürdüğümde genelde bir eyeliner ile göz makyajımı bitiriyorum. Ruj daha ön planda ve daha hoş duruyor. Tavsiye ederim.

Fiyatı:13 TL(tanesi) 


Kendinize iyi bakın, görüşmek üzeree :)

27 Nisan 2013 Cumartesi

Nisan 2013 favorilerim ve sık kullanınlar

Herkese mutlu günleer :) Nisan ayı favorilerim ve sıkça kullandığım ürünlerle ilgili dedikodular yapacağız bu yazıda :) Öncelikle şunu belirtmeliyim ki her sık kullandığım favorim değil, her favorim ise sık kullandığım değil. Bu yüzden bu ürünlerden bazıları favorim bazıları ise favorim grubuna girmeyen fakat bu ay boyunca sık kullandığım ürünler.

Haydi başlayalım..
İlk olarak ben Nisan ayı favorilerimi/sık kullandıklarımı 2 gruba ayırarak göstermek istedim, böyle olmasaydı daha karmaşık olacaktı yoksa. 1. grubumuz: "cilt bakımı" 2. grubumuz: "kozmetik".

Ozaman ilk grubumuz olan "cilt bakımı" ile başlayalım...


Soldan başladığımızda ilk Bee Beauty markasına ait vücut peelingi ve body butter'ı görüyorsunuz bunlara bayılıyorum! Ve vücut peelingi benim için dünyanın en güzel vücut peelingi, yazısını mutlaka hazırlayacağım. Sizlerede tanıtacağım. Buarada bu markayı sadece Gratislerde bulabiliyorsunuz.

Daha sonra Yves Rocher'ın çift bazlı göz makyaj temizleyisini görüyoruz, ben normalde çift bazlı temizleme sularını sevmiyorum, ama bu ürün bence çok güzel, göz makyajını güzel çıkartıyor ve rimelde zorlamıyor.

Bir diğeri ise Yves Rocher roll-on, bu ürün çok sevilen bir ürün ben pek sevmesemde diğer roll-on'lara ziyade içinde daha az kimyasal bulundurduğu için kullanıyorum.

Gelelim Beauty Formulas gece el kremine, bunu aldığımdan beri kullanıyorum, bence güzel bir nemlendirmesi var. Özelliklede kış günleri çok iyi gelecektir. İçinde küçük mavi tanecikleri var ve sürdüğünüzde onlar yok oluyor, güzel bir nemlilik hissi veriyor. Sadece kokusunu pek sevmedim, ama okadarda rahatsız etmedi açıkçası.

Clınıque'in moisture surge nemlendiricisini görüyoruz hemen roll-on'un altında. Bu nemlendiriciyi seviyorum yapısı jel kıvamında ve yağlı değil. Bu yüzdende yağlı ciltler için harika bir nemlendirici olabilir, makyaj bazı olarakta güzel oluyor.

Bir diğer ürün ise Loreal Paris perfect clean yüz peelingi, bu ürün yüz temizleme açısından pek güzel, severek kullanıyorum. Ayrıca çokta bereketli nezamandır elimde.

Sonra ki ürün ise blistex med plus, bu ay bu lip balmı çok kullandım. İyileştirici harika bir özelliği var, benim gibi sorunlu dudaklara sahipseniz kesinlikle tercih edin derim,benden tavsiye.

Son olarak ise Cettua markasının burun bantları, ben bunlara resmen aşığım! Şuana kadar kullandığım bütün burun bantlarını es geçtim bu üründen sonra. Bence harika iş çıkarıyor. Buarada bu markayı da sadece gratislerden temin edebiliyorsunuz.


Evet şimdi "kozmetik" kısmına geçelim... :)


İlk olarak The Balm'ın FRAT BOY isimli allığını görüyorsunuz. Bu allığın rengine,duruşuna,kalıcılığına bayılıyorum. Benim allıktan istediğim renk tam olarak bu. O yüzden elip hep bu allığa gidiyor.

 Daha sonra Maybelline dream matte pudrayı görüyorsunuz, bu ürünü bitenler/dibi görünenler yazımdada gördünüz. Seviyorum bu pudrayı ve oldukça kullandım. Yüzde ki yağlanmayı geciktiriyor. Mat bir bitişi var.

Diğer ürün ise The Balm shelter, bu bir renkli nemlendirici, Sanki rengi bir tık koyu geldi bana ama yine de severek kullandım bu ürünü. Biraz ıslak olmasından rahatsızım sadece. Onun haricinde hoş bir ürün bu ay baya kullandım.

Essence kaş kitinden bahsedelim(balm shelter'ın altında). Bu ürünü nezamandır kullanıyorum, bence fiyatına göre çok güzel. Ben koyu rengini kullanıyorum. Sadece tek sevmediğim hatta nefret ettiğim özelliği kabı. Bu kadar kalitesiz bir kap olamaz heralde. Ama onun haricinde güzel bir kaş kiti.

Daha sonra Watsons markalı makyaj süngerine geçiyoruz, bu sünger beauty blender çakması ya da dupesimi nedir bilemedim. :) Ama hoş, işini iyi yapıyor diyebilirim. 2 tane var elimde fırçalarım kirli olduğu zamanlarda bu süngeri kapatı,fondoten sürmek için kullanıyorum ve iyi bir sonuç veriyor.

Gelelim Maybelline color tattoo on and on bronze rengine. Ben color tattoo'lara bayılıyorum bir çok rengine sahibim. Ama bu rengi  bir başka yahu.. :) Oldukça kalıcı ve pratik farlar, kesinlikle tavsiye ederim.

Maybelline rocket mascarayı görüyorsunuz, aldığımdan beri elimden düşmüyor. Dolgunluk verme açısından mükemmel işlevi var, amaa.. Maalesef uzatma işlevi çok fazla yok. :( O da olsa çok güzel olucak. Ama olsun yinede bir harika bu rimel. Fakat bir beğenmediğim özelliğini daha söyleyeceğim o da pul pul dökülüyor olması. :(

Diğeri ise şu yazımda bahsettiğim--> YAZIYI GÖRMEK İÇİN TIK TIK! bu yazımda da yer ettiğim Clınıque alt kirpik maskarası, bununla ilgili yorumlara verdiğim linkten bakabilirsiniz. :)

Bir diğer ürün ise Rimmel London match perfection kapatıcı+aydınlatıcı. Ben göz altı kapatıcısı olarak kullandım, bence drugstore bir kapatıcıya göre gayet güzel. İyi bir kapatıcılığı var. Fakat çizgilere doluyor bu yüzdende pudrayla sabitlenmesi şart.

Gelelim Garnier'ın sivilce karşıtı roll-on kapatıcısı. Pek fazla bir kapatıcılık beklemeyin. Ama sivilceyi kurutma ve küçültme olayı güzel.

Diğer ürün ise şu yazımda bahsettiğim-->YAZIYI GÖRMEK İÇİN TIK TIK! Clınıque chubby stickler, üstünde tekrar söz etmeye gerek yok, aşığım! :)

Gelelim onun yanında ki The balm'ın Ima goodkisser ruju, ben genel olarak The balm'ın rujlarını seviyorum, diğer renklerinede sahibim. Bu renginide bu ay çok severek kullandım. THE BALM'IN 2 RUJUNUN İNCELEME YAZISI İÇİN BURAYA TIK TIK!

Son olarakta The balm balm jovi paleti. Bu ay bu paleti çok kullandım. Tozutması dışında gayet güzel bir palet bence.


EVEET.. Benim Nisan 2013 favoriler ve sık kullandığım ürünlerim bukadardı. Sizlerin yorumlarınız neler?? Sorularınız var ise alta yorum atmanız yeterli. Sizleri seviyorum, vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. :) HOŞÇAKALINN :)


25 Nisan 2013 Perşembe

40 Güzellik Sorusu !

Merhaba
40 güzellik sorusu ve benim cevaplarımla sizleri başbaşa bırakıyorum, iyi okumalarr :)

1) Yüzünü günde kaç kez yıkarsın?
2 kez yıkıyorum, sabah kalktığımda, akşam ise yatarken.

2) Cilt tipin nedir?
Bu bende değişken sanırım, genelde yağlı fakat kışın kuru.

3) Şu an kullandığın yüz yıkama ürünün nedir?
Clınıque yüz yıkama jeli, vazgeçilmezim.

4) Peeling yapar mısın?

Evet,haftada 2 kere banyodan sonra yaparım. (sivilceli dönemlerim hariç)

5) Peeling ürünün ne marka? 
Şuan Loreal kullanıyorum.

6) Nemlendiricin nedir?
Clınıque Moisture surge .

7) Çillerin var mı?
Hayır.

8) Göz kremi kullanıyor musun?
Evet,fakat bende rutin birşey değildir,henüz yaşım genç. Göz çevremi çok gergin hissetiğim zamanlarda uyguluyorum.

9) Cildin akneye meyilli mi?
Ne yazık ki evet.

10) Güneş koruyucu kullanıyor musun?
Tabi ki.

11) Fondötenin nedir?
Elimde birçok fondoten var, fakat benim elim hep BB Cream'lere gidiyor. :)

12) Kapatıcı kullanıyor musun?
Evet kullanıyorum.

13) Makyaj alt tonunu biliyor musun?
Evet, Bej/Sarı alttonluyum.

14) Takma kirpikleri hakkında ne düşünüyorsun?
Bence çok güzeller. Makyajı,bakışları değiştiren muhteşem şeyler kirpikler!

15) Rimelimizi 3 ayda bir atıp değiştirmemiz gerekiyor. Bu konuda ne düşünüyorsun?
Doğrudur, fakat buna çok uyduğumu söyleyemiyeceğim maalesef.

16) Hangi maskarayı kullanıyorsun?
Şuan Maybelline Rocket kullanıyorum, oldukça memnunum.

17) Sephora mı Mac mi?
Çok zor soru :) Sephora bissürü güzel markayı içinde barındıran bir marka. Mac kendine özgü bir marka. Ve ikisinin de yeri bende ayrı. Bir tercih yapamayacağım :)

18) Makyaj yaparken en çok hangi aleti kullanırsın?
Fırçalar.

19) Far bazı kullanıyor musun?
Genelde her makyajımda kullanırım, sanırım alışkanlık.

20) Ya yüz için?
Makyajımı uzun süre yüzümde tutmak istediğim zamanlarda,önemli günlerde muhakkak makyaj altına bir baz uygularım ama gündelik hayatta gerek duymuyorum,nemlendirici yeterli geliyor.

21) En sevdiğin far ve numarası ama tek bir tane?
Maybelline color tattoo on and on bronze.
22) Kalem - likit- jel eyeliner hangisini tercih edersin?
Jel eyeliner.

23) Makyaj yaparken kaç kere gözünü çıkarma vakası atlattın?
Mascara uygularken genelde bunu yaparım. :)

24) Pigment farlar hakkında ne düşünüyorsun?
Bana göre değiller kesinlikle.

25) Mineral makyaj malzemesi kullanıyor musun?
Elimde en fazla 3 ürün vardır, çok meraklı değilim açıkçası.

26) Favori rujun nedir?
Clınıque chubby sticklerim ve MAC'lerimm :)

27) Peki gloss?
Lip Gloss insanı değilim maalesef. Sevmiyorum.

28) En sevdiğin allık hangisi?
The Balm FRAT BOY! :)

29) Ebay'den makyaj alışverişi yapıyor musun?
Yapmayı çok isterim,fakat ülkemizde ki kozmetik yasağı sağolsun,cesaret edemiyor insan!

30) Drugstore hakkında ne düşünüyorsun?
Uygun fiyatlı, makyaja çok para yatırmak istemeyenlerin kurtarıcısı bence.

31) Hiç profesyonel makyaj eğitimi almayı düşündün mü?
Düşünürüm, makyajı seviyorum,renklerle oynamayı seviyorum, ilerde bir hobi olarak kursa gidebilirim.

32) Makyaj yaparken sakarlık yapar mısın hiç?
Nadir yaparım, o da genelde rimeli göz kapağıma bulaştırmak olur.

33) En nefret ettiğin makyaj hatası nedir?
Göz altlarının ölü gibi bembeyaz yapılması,şerit halinde allık uygulanması,ve genelde düğünlerde gördüğümüz mavi elbise masmavi far. Bunları görünce elime bir mendil alıp yüzlerinde ki boyaları silmemek için zor tutuyorum kendimi. :)

34) Canlı renk makyaj ürünlerini mi yoksa doğal tonları mı seversin?
Göz makyajında doğal kahve tonları herzaman vazgeçilmezlerimdendir. Ama dudakta neon renkleri çok severim.

35) Makyajını hep beğendiğin bir ünlü söyler misin?
Katy Pery olabilir.

36) Eğer ömrünün sonuna kadar tek bir makyaj malzemesi seçmen gerekse?
Düşünmeden mascara olurdu tabi ki. :)

37) Hiç makyajsız dışarı çıkar mısın?
Tabi ki çıkarım.

38) Makyajsız nasıl göründüğünü düşünüyorsun?
Daha soluk göründüğümü düşünüyorum. Makyaj başkadır tabiki. :)

39) Sence en iyi makyaj koleksiyonuna sahip marka?
MAC 

40) Makyaj hakkında genel olarak ne düşünüyorsun?
Makyaj kadın için güzel bir avantaj, ufak sihirlerle kendinizi harika gösterebiliyorsunuz, renklerin büyüsü sizinle oluyor. Ve bence bu çok güzel. :)

Benim cevaplarım böyle, sizin sorularını varsa aşağıda ki yorum bölümüne yazmanız yeterli. Sizleri seviyorum, görüşmek üzeree :)

23 Nisan 2013 Salı

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!



"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir güç ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun! 

Cumhuriyet çocuğu,Atatürk çocuğu olmaktan gurur duyuyorum! İyi ki armağan etmişsin bu güzel bayramı bize Mustafa Kemal... Büyük-küçük herkesin bayramı bu bayram... 

Ne mutlu TÜRKÜM diyene!
Dinlemenizi tavsiye ederim: https://www.youtube.com/watch?v=NXv9UUipc1E




Biz TÜRK'üz...
İşte bu nedenle;
23 Nisan'da ÇOCUK...
19 Mayıs'ta GENÇ...
30 Ağustos'ta ZAFER...
29 Ekim'de CUMHURİYET...
10 Kasım'da MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'üz...

22 Nisan 2013 Pazartesi

CLINIQUE Bottom Lash Mascara (Alt Kirpik Maskarası) incelemesi

Haftanın ilk yazısı ile herkese merhabalarrr :)

Bugün bu şirin mi şirin minik mi minik mascara hakkında konuşacağız :)



Görmüş olduğunuz CLINIQUE'nin "alt kirpik mascarası".
Genelde çok bilinen veya duyulan birşey değil biliyorum, bende duyduğum zaman çok merak edip alma isteğiyle yanıp kavrulmuştum diyebilirim. :) 
Normalde mascaraların o kocaman fırçalarını yüzümüzü gere gere bir hal alarak uygulamak durumunda kalıyoruz...
Mesela böyle ->

Kabul edelim bu halimizle komik oluyoruz :)
İşte bu mascara burda devreye giriyor,minik fırçasıyla kirpiklerinizin o kocaman fırçalı mascaraların ulaşamayacağı noktalara girip son rutuşları yapıyor. Alt kirpiklerinizi de rahatlıkla boyuyor.
Benden kesinlikle tam not aldı bu güzellik! Makyajlarımda vazgeçilmezlerimden. Etrafa bulaşma riski yok minik ve kullanışlı. Şunu da belirtmeliyim dolgunluk uzatma vs. gibi şeyler bu mascaradan elbette ki beklenmez. Bu mascaranın amacı büyük fırçalı mascaralar da ulaşamayacağınız noktalara girip kirpikleri boyamak, lütfen bunu da gözardı etmeyin. 
Fiyatı:36 TL


Keyifli günlerrr :)

Watsons Foot Ease bacak spreyi



Merhabalar,yeni bir yazı ile daha beraberiz. :)

Bugün yaz günleri hemen hemen herkesin başbelası olan "ayak yanması" sorunu ile ilgili konuşacağız...
Maalesef ben de bu konudan müzdaribim.:( Yaz geceleri uyutmayan bir bela bu benim için. 
E böyle olunca da yaz gelmeden çareler aramaya başlayayım diye düşündüm. Bunun için naneli ve mentollü ayak kremleri veya spreyleri öneriliyor, bende Watsonslar'da yeni yer alan bu bacak spreyinde denemek istedim. Üzerinde "ferahlatıcı bacak spreyi" diyor. Mentollü bir ürün. Kokusu da mentollü ama rahatsız edici bir tarafı yok hatta mentol kokusunu sevenler kokusunu beğenebilirler. 
Önce şunu belirtmek isterim ki normalde bu bir bacak spreyi fakat ben ayak içinde uyguluyorum.
Aldığımdan beri başucumda, çok sevdim mi çok işe yaradımı derseniz; 'geçici' olarak evet diyebilirim.
Ayaklarınıza sıktığınız zaman başta hem ıslaklık hemde mentolün etkisiyle yanma hissinden bir 15 dakikalığına kurtulabiliyorsunuz. Ama sonrasında etkisini kaybedip tekrar yanma hissi oluşuyor. Yani çok bir çözüm değil. Yanma hissini hafifletiyor ama dediğim gibi çokta kalıcı bir etkisi olduğunu söyleyemem. Geçicide olsa derdime çare olsun,en azından ayaklarım bir 15 dakikalığına da olsa ferah olsun diyorsanız tercih edilebilir bir ürün. Ayak yanmasıyla ilgili çare ürünler denemeye devam edeceğim. Deneyip sizlerede aktaracağım. Sorularınız olursa yorum kısmına yazabilir yada bloğumdaki adreslerden bana ulaşabilirsiniz. Fiyatı: Tam olarak hatırlayamadım fakat 10 lira civarı birşey olması lazım.

Şimdilik bukadar,görüşmek üzere! :)

20 Nisan 2013 Cumartesi

Yves Rocher fırçaları!!!

Herkese merhabalar, yeni bir yazıyla daha beraberiz. :)
Güzel bir haftasonuna girerken bir yazı ile daha sizlerle olmak istedim.


Bugün  Yves Rocher'in elimde bulunan fırçalarından konuşacağız.
Koleksiyonculuğumun gazabına uğrayarak gerekli-gereksiz ürünler aldığım zamana denk gelen bu vasat fırçalardan bahsedicez. Sanki elimde fırça yokmuş gibi "hadi bir de Yves Rocher'den fırçalarım olsun!" dediğim zamanda bu fırçaları toplayıp gelmiştim eve. :)



O zamanlar Yves Rocher'in ürünlerine de ayrı bir ilgim vardı sanırım o yüzdende fırçalarınada bir bakayım demiştim. Hay bakmaz olaydım arkadaşlar.. Bu nasıl bişeydir, tamam anladık kalitesizsin ama bukadar da belli etme canım,dimi ama...

Şimdi alttaki fotoğraflarla dediğimi daha iyi anlayacaksınız. Buyrun efendimmm...

İlk önce bu fondeten fırçasıyla başlıyayım,gördüğünüz gibi fırça ikiye ayrılmış vaziyette, hemde aldıktan bir ay bile olmadan bu hale gelmişti ki ben bu fırçayı geçen yaz aldım.(buarada şuan fırçanın kullanılmış kirli hali)
Bu fırça ne yere düştü ne de ağır hasarla bu hale geldi. Hayır bu fırçayla kapatıcı uyguluyordum kii TAK! biranda ortadan ikiye ayrıldı. ŞAKA GİBİ diyorum başkada birşey demiyorum. Yorum sizlerin... (fiyat:24.90)

 Şimdide gelelim bu kalem far ya da minik karıştırma fırçasına; Bu fırça bir kere deli gibi kıl döküyor. Ve ortasında görmüş olduğunuz gibi bantlı, çünkü tahmin ettiğiniz üzere yukarda ki fondoten fırçasıyla aynı kaderi paylaştılar, ortadan ikiye ayrıldılar. Ahh Yves rocher... Şimdilik fırçalarım kirli olduğunda bu fırçayla hallediyorum bazen işimi, o yuzdende bantladım. Ama tabi yinede sağlam değil.(fiyat:17.90)

 Gelelim bu kontur&allık ve pudra fırçalarına; Bunlarda çok kıl döküyorlar ve kılları kendini bıraktı yayılmaya başladı,şekil bozukluğu yaptı diyebiliriz. Bunlarında orta kısımlarında sallantılar var yine sağlam değiller yani.... (fiyat:29.90 ve 24.90)


Son olarak bu fırçalar çoğu keçi kılıyla diye biliyorum, zannedersem sadece fondoten fırçası sentetik diğerleri doğal. Yıkandığı zaman çok kötü koku oluşuyor bu fırçalarda sonradan kuruyunca geçiyor,herhalde doğal kılla alakalıdır diye düşünüyorum. Ayrıca çok ta yumuşak kıllı olduklarınıda söyliyemiyeceğim.
Benim düşüncelerim böyle arkadaşlar. Bu fırçaları sizlere çok öneremiyeceğim. Ömürlük fırçalar maalesef değiller. 

Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize, hoşçakalınnn :)

19 Nisan 2013 Cuma

Mart-Nisan ayı bitenler/dibi görünenler


Merhabalaar.. :)
Yeni bir yazıyla daha beraberiz. 
Bu yazı da mart ve nisan ayının ortasına kadar bitirdiğim ürünlerden bahsediceğim sizlere...

  • Maybelline BB krem: Bunu kıştan beri kullanıyordum,bitti. Fena bir ürün değildi.
  • Rimmel London match perfectıon concealer&higlighter:Yedeği vardı elimde bence drugstore bir kapatıcı olarak iyi bir kapatıcı. Göz altlarıma uyguluyordum, çizgilere dolma yapıyor pudrayla sabitlenirse bir kaç saat idare edebiliyor.
  • Rimmel London Stay Matte concealer:Nefret ettiğim bir kapatıcı oldu, sabitlenmiyor,ciltle bütünleşmiyor kesinlikle. Bitirene kadar canım çıktı.
  • Rimmel London Lash accelerator  mascara:Kirpikleri uzatma konusunda gayet başarılı fakat volume konusunda vasat bir mascara.
  • Neutrogena lip balm:Nemlendirmesi fena değil, çokta bayıldığımı söyliyemem,Genelde rujların altına baz olarak sürüyordum. Nemlendirici olarak pek kullanmadım.
  • Maybelline dream mat pudra:Bitirmeme çok az kaldı, severek kullanıyorum,ciltteki yağlanmayı geciktiriyor.
  • Elidor onarıcı ve yeniden yapılandırıcı sac bakım kremi:Şu sıralar saç kremlerimde vazgeçilmez oldu.

Evet bu aylık bitirdiklerim bunlar, daha ayrıntılı yorumlar istiyorsanız yorum kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca sizinde bitirdiğiniz ürünleri merak etmiyor değilim, sizlerde benimle bu ürünleri paylaşmaya ne dersiniz? Yorum kısmına yazabilir ya da bloğunuz varsa bitenler yayını yaptıysanız yorum kısmında paylaşabilirsiniz tekrar.

Şimdilik bukadar, hoşçakalınnnn :)

CLINIQUE CHUBBY STİCK YORUMLARI


Selamlar :)

Yeni bir yazıyla daha bir heyecan karşınızdayım, e hadi bakalım...:)


Bugün sizlere aşk derecesinde bayıldığım bu güzelliklerden bahsedeceğim, clinıque chubby stick'lerden...
Kesinlikle hiç kopamadığım,"acaba bugün ne sürsem?" dediğim de aklıma ilk gelen bu 3'lü.
Yapısı,dokusu,duruşu,kalıcılığı,nemlendirmesi HARİKA! Dudakta kuruma,birikme,dağılma yapmıyor. Aksine harika duruyorlar. Yaz kış herdaim vazgeçilmezlerimden bu güzellikler. Bazen makyaj yapmak istemediğimde bir rimel bir chubby stick iş bitti ! İşte bukadar basit! :) Tek kelimeyle bayılıyorum bunlara. İki seriden oluşuyor chubby stickler; Az renk veren bir lip balm gibi olanlar ilk serisi oluyor, ikinci seri ise intense serisi bu serisi de daha yoğun renk veren ama yine nemlendirici kıvamında diyebiliriz. Alttaki resimlerde gördüğünüz küçük pembe ilk seriden,diğer büyük boylar ise intense. Ben iki serisine de bayılıyorum, bence clınıque harika bir iş yapmış bu güzellerle.




Renklerini merak ederseniz; Minik tester boy pembe"06 woppin watermelon" onun yanında ki; İntense serisinden "03 mightiest marachino" Ve sonundakii ;"05 plushest punch"


Fiyatı:49 TL(tane olarak)

Sevgiyle kalınn.. :)

18 Nisan 2013 Perşembe

Lancome Rouje IN LOVE 322M ruj incelemesi

Merhabaa.. Uzun bir aradan sonra tekrar blog yazmaya başladım, Bir süre bloğu kapatma kararı almıştım, şimdi tekrar sizlerleyimm.. :) Evet hemen konuya geçsek iyi olur yoksa benim gevezeliğimle uzar da uzar konu. :) Bugün sizlere Lancome Rouge In Love serisi "322M" rujundan bahsetmek istiyorum, bu ruju binbir ümitle rengine aşık olarak boynerde ki kadınların kandırmacalarıyla almıştım. :( Bu ruj serisi ne kadar mat olarak gözüksede kesinlikle mat bir yapısı yok.Rengi gördüğünüz gibi coral tonlarda bir pembe. Rujlarda en nefret ettiğim özellikler bu rujda mevcut;dudakta kuruma yapma,birikme,çizgilere dolma... Ben boynerde ki kadına mat ruj istediğimi söyleyince direk bu seriyi gösterdi fakat mat bir yapısı yok swatchtada gördüğünüz gibi ıslak bir görüntüsü var, ama yapış yapış değil. Çok kalıcı olduğunu söyliyemiyeceğim. Özellikle çok kuruyan çatlak dudaklara sahipseniz bu ruj sizin rujunuz olmaz. Nitekim benim için de öyle... Aldığımdan beri birkere kullanıp hüsrana uğradığım ve bir daha hiç sürmediğim ruj oldu benim için maalesef... Peki sizler ne düşünüyorsunuz, kullananlarınız varmı ? Fiyatı:73 TL Sevgilerr.... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...