Translate

30 Ağustos 2013 Cuma

Çekilişin Kazananı Belli Oldu!

Evet Çekilişimizin kazananı belli oldu ! :)

Çekilişe 108 kişi şartlara uyarak katılım sağladı. Katılım sağlayanlardan şartlara uymayanları ve birkaç kere katılmaya çalışanları eledim.

Bakalım kim kazanmış;





Tebrik ederim Genç Bayan!  :)
Bana vermiş olduğun mail adresine mesaj atıyorum. Bana bu hafta içerisinde ulaşmaşsam kazananı tekrar belirleyeceğim.



Katılan herkese çok teşekkür ederim. Kazanamayanlar lütfen üzülmesin çünkü ilerki zamanlar da yeni çekilişlerle tekrar buluşacağız. :)




Görüşmek üzere.. 



30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!




“Zafer, “Zafer benimdir” diyebilenindir. Başarı ise, “Başaracağım” diye başlayarak sonunda “Başardım” diyebilenindir.”


Mustafa Kemal Atatürk



Atatürk’ün 30 Ağustos 1922’de kazanılan Büyük Zafer’in 2. yıldönümünde 1924 yılında Dumlupınar’da yaptığı konuşmadan alıntı paragraflar:
“Bilmeyen kalmamıştır ki: Ulusumuz, egemenliğini eline aldığı gün, en karanlık yoksulluğun, en derin uçurumun kıyısında idi. Bütün güçleri yıpranmış, bütün savunma araçları elinden alınmış, kutsal varlıkları saldırıya uğramış, pek acıklı bir durumda idi. Bütün bunları hiçe sayarak varlığını ve bağımsızlığını kurtarmaya karar verdi. Bu kararını başarıya ulaştırabilmek için kendine bir toplu davranış, bir belirli erek seçmesi gerekiyordu. Ulusun bütün varlığı ile, bütün inanıyla, canını dişine takarak o yolda birlikte yürümesi ve er geç başarıya ulaşması gerekti. İşte baylar o erek bu yerdi, burasıydı. Umulan ve istenen başarı, işte burada kazanılan zaferdi.”
“30 Ağustos Zaferi, Türk Tarihi’nin en önemli dönüm noktasıdır. Ulusal tarihimiz çok büyük, parlak zaferlerle doludur, ama Türk Ulusu’nun burada kazandığı zafer kadar kesin sonuçlu, yalnız bizim tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte kesin etkili bir meydan savaşı hatırlamıyorum. Besbelli ki yeni Türk Devleti’nin, genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı. Bu alanda akan Türk kanları, bu göklerde uçuşan şehit ruhları, devletimizin, cumhuriyetimizin ölümsüz koruyucularıdır.”
“Gençler! Geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizsiniz. Siz, almakta olduğunuz eğitimle, bilgi ile, insanlıkta üstünlüğün, yurt sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Cumhuriyeti biz kurduk, O’nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz.”






İzindeyiz Atam! Ülkemizin bu zorlu günlerini ancak senin yolunda,senin ilkelerinden giderek çözeceğiz. 





Son olarak İzmir Marşı ile bitirmek istiyorum bu yazıyı; 

"Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa! Adın yazılacak mücevher taşa!"




29 Ağustos 2013 Perşembe

Duyuru:Çekiliş Kapandı!


Arkadaşlar çekilişe göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. 
Çekilişimi bugün itibariyle kapattım.Şu saatten sonra katılanların yorumlarını onaylamayacağım. Katılanlar belli oldu ve listelendiler. 
Bu hafta içerisin de kazananı Rondom.org ile belirleyip sizlere aktaracağım.

Ayrıca kısa bir zaman sonra yeniden güzel hediyeler vereceğim,yeni bir çekiliş daha hazırlıyorum. Takipte kalın! :)



28 Ağustos 2013 Çarşamba

Mimlendim! Sorular ve yanıtlarım.. :)

Herkese merhabalar! 


Sevgili Makyajodamm bloğunun güzel ve iyi kalpli sahibesi,ayrıca blog aleminden tanıdığım güzel arkadaşlarımdan olan Cansu beni mimlemiş. Çok teşekkür ederim,tabi ki çok büyük keyifle cevaplayacağım soruları.
Hem sizde yazılarını okuduğunuz,takip ettiğiniz insanı belki daha yakından tanımak istersiniz.. :)


Sorulara geçelim;


1-Hayatınızda mucize olarak nitelendirdiğiniz bir olay yaşadınız mı? 

Açıkçası inanılmaz,mucizevi diyebileceğim bir olayla karşılaşmadım. Ama karşılaşsam fena olmazdı yani.. Belli mi olur,belki de karşılaşırım. :)
 2-Almayı düşünüpte alamadığınız ne var? 

Yeni bir cep telefonu sanırım. Şu sıralar yeni bir telefon almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Sanırım tam olarak kararlaştırıp öyle alacağım.

3-Kıyafet konusunda takıntılarınız var mı? 
Evet, renk,desen ve rahatlık takıntım vardır. Mesela yeşil,sarı,turuncu tonlu kıyafetim hiç yoktur. Örneğin bir elbisenin modelini çok beğendim ve elbise tek renk o da yeşil.  Asla almam. 
 4-Nefret ettiğiniz huylar veya insanlar? 
Herşeyi ti'ye alan,hiçbirşeyi kafaya takmayan,"bana dokunmayan yılan bin yaşasın" hesabıyla geçinen  insanlardan hoşlanmam. Çok sorumsuz ve çok fazla idealsiz gelirler bana. 

 5-Sizi en net tanımlayan kelime? 

Tek bir kelimeyle insanların tanımlanacağını düşünmüyorum. 
6-Hayata yeniden gelme şansınız olsa hangi ülkede doğardınız?

Ülkemi seviyorum. Yine Türkiye'de ama İzmir de doğmak isterdim.  İzmir bambaşkadır...
7-Tek başına bir insan keyiflenmek için ne yapabilir? 

En sevdiği eğlenceli şarkılardan bir top 10 yapıp odada dilediği gibi dans edip,şarkıya eşlik edebilir mesela. En azından ben öyle yapıyorum ve inanılmaz iyi geliyor. :)
8-Nikah masasında evleneceğiniz kişiden "Hayır!!!" cevabı alırsanız ne yaparsınız? 

Kötü olurdum tabi ki, evlilik aşamasına,nikah masasına kadar gelmişsin ne hayırı yahu...Sanırım ağlaya ağlaya uzaklaşırdım ordan.Bir süre yalnız olabileceğim bir yerlere gidip kafa dinlerdim.

9-İnsan kaderini mi yaşar,kaderini mi yazar? 

Bu konu okadar karışık ki. Biri çıkıp diyor ki "kader doğuştan yazılıdır,bizim şuanda yaşadıklarımız önceden belliydi." Bir başkası da diyor ki" kaderimizi biz yazıyoruz." Bende anlık düşünenlerdenim. O anda neyaptıysak kendi yolumuzu kendimiz seçtik. Kendi kaderimiz,bizim ellerimizde.. 

10-Aklınıza gelen ilk ingilizce kelime? 

"hot" çünkü çok sıcaak! :( 

 11-İnternette sahip olduğunuz ilk nickname? 
"Slmz" idi. :)




Eveet sanırım sorular bitti. Okuduğunuz için teşekkür ederim. 
Umarım kendimi güzel aktarabilmişimdir. Yine de sormak istediğiniz sorular varsa aşşağıya yorum bırakmanız yeterli. :)

Ben soruları yanıtlamak isteyen herkesi mimliyorum. Hatta çoktan yaptıysanız  altta yorum olarak bırakırsanız sizin cevaplarınızı da seve seve okurum. :)


Buarada;
Çekilişim hala devam ediyor, güzel hediyeler kazanmak için TIK TIK!!



Hoşçakalınn... 

27 Ağustos 2013 Salı

Ağustos 2013 Bitenler

Herkese merhabalar!


Biliyorsunuz geçtiğimiz ay kendimce ürün bitirme projesi başlatmıştım. Ürün bitirme projemi ayrıntılı incelemek için TIK TIK!

Bu ay o ürünler üzerinde yoğunlaştım. Aşşağıda göreceğiniz biten ürünlerden "bazıları" ürün bitirme projemde olan ürünlerdir. Zaten alttada belirttim.



Eveet ürünleri tek tek inceleme ve yorumlama vakti! :)

  1. Dove yeşil çaylı ve salatalık özlü sabun: Bu sabunu kaç yıldır kullanıyorum, Sadece sabahları uyandıktan sonra bu sabunla yüzümü yıkıyordum.Defalarca bitirdim aldım.Yüzümü çok güzel yatıştırdığını,ferahlattığını söyleyebilirim. Bir daha alırmısın derseniz; şuan yüz temizleme jellerine tekrar döndüm,belki birgün tekrar alabilirim.
  2. Watsons siyah kulak çubukları: Başta siyah olmaları biraz ilginç gelmişti. Merak uyandırdığı için almıştım. Makyaj yaparken yüzüme kazayla yaptığım hataları temizlemek için kullandım. Ve pamukların dağılma yapmamasını çok sevdim. Bazı kulak çubukların da pamuğa dokunduğunuz an elinizde kalıyor, dağalıyor. Bu öyle değildi. Tekrar tekrar alacağım.
  3. Yves Rocher roll-on(Lotus Çiçeği): Üzülerek bu ürünü çöpe atıyorum. Çünkü kokusuna artık dayanamadım. Acaba bendeki mi bozuk yoksa cidden böyle mi kokuyor. Yahu bu kadar pis bir koku olamaz! 5 kereden fazlaca kullandım. Şans vermeye çalıştım ama olmadı. Kokusuna daha fazla dayanamadım.Bu roll-onların pamuk çiçeğiydi sanırım o çeşidini kullanmıştım memnundum. Ama bu fena! Kullananlarınız var mı? 
  4. Flormar So Happy parfüm: Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Sizlere bu ürünü vücut spreyi olarak kullandığımdan bahsetmiştim. Genelde evde kullandım. Kokusu hoş bir çiçek ve meyve kokusu. Ama neyazık ki hiç kalıcı bir koku değil. Zaten bir alışverişimin yanında hediye olarak verilmişti. Bir daha almam.
  5. Loreal Paris Perfect Clean yüz peelingi: Bu ürünü de istemeyerekte olsa çöpe atıyorum. :( Ne yazık ki son kullanma tarihi geçti.  Geçen yıl ağustos gibi almıştım ve diğer peelinglerime dadanıp bu peelingi çok fazla kullanmadım. :( Yarısına kadar kullanmışım. Tekrar alırım. Ayrıntılı yazısı için TIK TIK!
  6. Bauty Formulas mentollü ayak kremi:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Sonunda bitti! :) Severek kullandım ama tekrar almam çünkü yeni ürünler denemek istiyorum. Özelliklede lush'ın ayak kremlerine bir bakacağım.
  7. Parmex aseton:Benim en sevdiğim aseton bu. Koyu renk ojeleri çok güzel çıkartıyor. Yedeğini aldım bile.
  8. Elidor ışıldayan parlaklık besleyici bakım kremi:Saç kremimiz bitmişti annemde bunu almış,bizde kullandık beraberce. Fena değildi. Ama benim elidorda favorim gümüş renginde olan hacim kazandıran serisi. 
  9. Nivea Soft Nemlendirici Krem:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Sonunda bitti! Kışın el kremi olarak kullanırım elimde bulunsun diye almıştım. Sanki elimde çok nemlendiricim yokmuş gibi... Artık bitsin yoksa bozulacak dedim. Çok şükür ki bitti. El kremi olarak kullandım,fena değildi. Bir daha almam.
  10. Blistex Lıp Relıef dudak kremi:Maalesef çöpe gidiyor. :( Aslında bu ürünü Blistex Med Plus ile tanışmadan önce çok seviyordum. Hatta bir tüpte bitirdim. Ama Med Plus bunun pabucunu dama attı. Birara bitsin kenarda durmuş diye kullanayım dedim. Kokusu bir tuhaflaşmış. Su gibi bir kıvama ulaşmış yapısıda. Yani bozuldu, maalesef çöpe atıyorum. Tekrar almam Med Plus candır! :)
  11. Pastel Waterproof Dipliner: Denemek için almıştım. Kalıcılığı pek iyi değil. Göz kapaklarınıza bulaşabiliyor. Bir zaman sonra rengi siyahlığını kaybetip silikleşebiliyor. Tekrar almam.


Eveet.. Uzuuncana bir bitenler yazısı oldu. Yazının hepsini okuyup o güzel vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim. :)


Çekilişim hala devam ediyor, güzel hediyeler kazanmak için TIK TIK!!



Kendinize çok iyi bakın, 
Huzurlu günler dilerim...

26 Ağustos 2013 Pazartesi

The Balm Down Boy Allık

Merhaba,


The Balm'ın allıklarını ne kadar çok sevdiğimi artık biliyorsunuzdur.
Bugün de "Down Boy" allığından bahsedeceğim sizlere.

Sanırım kabı hakkında söylenecek birşey yok, hepimiz hem fikirizdir. Harika! :)



Gördüğünüz gibi rengi pembenin çok tatlı bir tonu. 
İçerisinde ışıltı,sim,sedef barındırmıyor. Tamamiyle mat bir yapıya sahip.
Ayrıca pigmentasyonu da gayet iyi.


Yanaklarınıza sürdüğünüz de gayet soft,sanki utanmışsınız da pembiş pembiş olmuş gibi oluyor yanaklarınız. :)
Kalıcılığı ise tüm The Balm allıkları gibi siz yüzünüzden silmeden çıkmıyor diyebilirim.

Bu allık için söyliyebileceğim tek olumsuz özellik ise yapı itibariyle tozutuyor olması. Ama bu duruma genelde çoğu mat allıklarda, hatta çoğu mat toz ürünler de rastlayabiliyoruz. Açıkçası bu duruma ben pek takılmıyorum.


Mat,pembe tonlarında doğal duran bir allık arayışındaysanız kesinlikle tavsiye edebileceğim bir allık Down Boy.



Fiyatı:27 TL civarı.


Çekilişim hala devam ediyor, güzel hediyeler kazanmak için TIK TIK!!


Güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle,
Sevgiyle kalın...



24 Ağustos 2013 Cumartesi

Olay Active Hydrating Yağlı/Karma Ciltler İçin Nemlendirici Jel

Herkese merhabalar,


Bugün "Olay Actıve Hydrating" yağlı/karma ciltler için olan jel nemlendiricisini konuşacağız.

Bu nemlendiriciyi şu alışveriş yazımda da edindiğimi ve merakla kullanacağımı belirmiştim.
Uzun bir süredir kullanıyorum, bütün bir yaz mevsimimi bununla geçirdim diyebilirim. 



Öncelikle yazın yağlı bir cilt olarak bana ilaç gibi geldi. Çünkü yağlı ciltliler beni çok iyi anlar, yazın yüzde nemlendirici durmuyor. İnanılmaz kusuyor cildim.




Bu ürünü sürdüğünüzde jel kıvamından ötürü  yüzünüze su sürüyormuşsunuz gibi oluyor. Hem çok güzel bir ferahlık veriyor hemde çok güzel emilim sağlıyor. 
Yazın cildim de duran,kusmayan tek nemlendirici bu oldu. 

Nemlendirmesine gelirsek, çok fazla bir nemlendirmesi yok. Ama yağlı ciltler için ve yaz için kesinlikle yeterli olacağını düşünüyorum. Benim cildim yazın inanılmaz yağlıyken,kışında tam tersi kuru olduğundan bu ürün kışın bana nemlendirme olarak yetmeyecektir. Hatta zannediyorum ki kışın çoğu cilde bu ürün yeterli gelmez.
Ama yaz için ve yağlı ciltler için harika bir nemlendirici. 
Ayrıca makyaj altı bazı olarakta çok güzel oluyor.


Fiyatı:15 TL civarı.



Görüşmek üzere... 



Çekilişim hala devam ediyor, güzel hediyeler kazanmak için TIK TIK!!

21 Ağustos 2013 Çarşamba

The Balm- Balm Shelter Renkli Nemlendirici

Merhabalar,


Bugün The Balm'ın "Balm Shelter" renkli nemlendiricisinden bahsedeceğiz.
Benim rengim "light medium". Her nekadar bana koyu geldiğini düşünsemde...

Bu ürün kıştan beri benimle ve genel olarak çok fazla elimin gitmediği bir ürün malesef. 
Biliyorum çok beğenilen çok sevilen bir ürün fakat ben yağlı cilde sahibim ve bence yağlı ciltlere biraz ağır bir yapısı var.




  • Yapı olarak akışkan değil kremsi bir yapısı var. 
  • Kokusu rahatsız edici değil.
  • 64 ml
  • Nemlendirmesi yeterli(yağlı cilt)
  • Cilt tonunu güzel eşitliyor.
  • Kapatıcılığı yok denecek kadar az. Zaten renkli nemlendiriciden pekte bir kapatıcılık beklenmez. Görevi cilt tonunu sabitlemektir.

Açıkçası bu ürünün yüzüme verdiği hissi sevemedim. Sanki ıslakmış gibi oluyor yüzüm. Pudrayla sabitlediğim de pudra fırçamı hafif nemlendiriyor. Bana çok ıslak veya nemli geldi. En azından yüzüme verdiği his öyle. 


Bu renkli nemlendiriciyi sürdüğüm de cildim direk kusuyor, bunun sebebi yağlı cilde bu ürünün ağır gelmesi.
Ama siz kuru ciltliyseniz bu ürün tam size göre diyebilirim. Hem nemlendirmesi güzel hemde yoğun kıvamda bence tam kuru ciltlik.



Yağlı ciltler için pek tavsiye edeceğim bir ürün olmasa da,kuru ciltler için gayet uygun olduğunu düşünüyorum.



Fiyatı:40 TL 


Huzurlu günler dilerim.. :)



ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR, GÜZEL HEDİYELER KAZANMAK İÇİN TIK TIK TIK TIK!


17 Ağustos 2013 Cumartesi

Nivea Duşta Vücut Kremi

Herkese selamlar,


Nivea kısa bir süre önce "duşta vücut kremi" ürünlerini piyasaya sunmuştu.
Tabi herkeste bir merak uyandı; "nedir bu duşta vücut kremi?" 


Kullanımı:
  • Duş jeliniz ile herzaman ki gibi yıkanın ve durulanın.
  • Nivea duşta vücut kremi'ni ıslak vücudunuza uygulayın.
  • Durulanın.
  • Kurulanıp giyinin.


İşte bukadar pratik! :)

Bence harika bir ürün. Kullandığımdan beri duştan sonra krem,losyon veya body butter sürmüyorum. İhtiyacım kalmıyor çünkü bu ürünü kullandığımda duştan çıktığımda yumuşacık,neme doymuş bir cilde sahip oluyorum.
Ayrıca vıcık vıcık, yağlı bir his vermiyor cilde. Cildiniz kremi hemen emiyor ve neme doyuruyor.
Kokusu klasik nivea tabi ki. 

Bu üründen 2 cilt tipi için de mevcut. Bende ki "normal ciltler" için olanı. Bir de "kuru ciltler için" olanı da var.
Ama önümüz kış bunu bitirip kuru ciltler için olanına geçeceğim.

Seve seve hatta bayıla bayıla kullandığım bir krem oldu. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim. Özellikle de duştan sonra vücuda krem sürmeye üşenenlerdenseniz tam da size göre bir ürün.


Fiyatı: 12,50 TL


Hoşçakalın!


ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR, GÜZEL HEDİYELER KAZANMAK İÇİN TIK TIK TIK TIK!


16 Ağustos 2013 Cuma

NYC Far Paleti(943 Smokey Greens)

Merhabalar,


Bugün NYC'nin paletini inceleyeceğiz.



Palette 4 tane far, 1 adet higlighter,1 adet baz bulunuyor.


Farlar mürdüm&mor tonlarından oluşuyor.



İlk incelemeye paletin yan kısımlarında bulunan baz ve higlighter ile başlayalım;




Bu baz ve higlighter ikilisi açıkçası beni bu paletten iten iki büyük ünsur.
Yapıları okadar vıcık vıcık ve yağlı ki dokunduğunuz an anlayabiliyorsunuz.
Özellikle yağlı bir cilde sahipseniz bu ikiliden uzak durun derim. 



Farlar hakkında konuşursak;






Pigmentasyonları iyi diyemem. Özelliklede en alttaki kırık beyaz ton çok az renk veriyor diyebilirim. 
Üstte ki iki koyu rengin pigmentlerini çok sevdim,gölge işlevinde çok iyi kullanılıyorlar.


Uygun fiyatlı ürünler olarak altarnetifli bir palet diyebilirim. Ama çokta gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğimi söyliyemem. :( Yine bu fiyatlar da daha kaliteli far paletleri var. 


Fiyatı:10-12 TL civarıydı.




Görüşmek üzere... 




ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR, GÜZEL HEDİYELER KAZANMAK İÇİN TIK TIK TIK TIK!







13 Ağustos 2013 Salı

Nivea Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyicisi

Herkese merhabalar,


Öncelikle minik bir özürle başlamak istiyorum yazıma.Şu sıralar çok ilgilenemiyorum blogla farkındayım. Bazı yoğunluklar dolayısıyla yazı yazmaya pek kafa kalmıyor. Beni merak eden,mesaj atan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. 


Şimdi gelelim ürün incelememize;

Bugün Nivea'nın  "suya dayanıklı göz makyajı temizleyicisi" ile ilgili konuşacağız.

 

Aslında minikte bir itirafta bulunmalıyım, bu ürüne ilk zamanlarda çok haksızlık ettim.
Yapısı göz makyaj temizleyicilerine nazaran alışılagelmiş olmadığından ötürü hiç sevmedim başta. Büyük bir ön yargı ile yaklaştım. 
Alalı bir 7-8 ay olmuştur. Aldığımdan beri kenarda köşede duruyordu.  Daha sonra herzaman favorim olan Yves Rocher göz makyaj temizleyicim bitmişti ve elimde bu varken bunu bitereyim daha sonra tekrar Yves Rocher'e dönerim diye düşünmüştüm. Zar zor bitiririm diye düşünürken gerçekten kullandıkça sevdim.



Yapısı losyon kıvamın da. Gerçekten vaad ettiği gibi suya dayanıklı kozmetik ürünlerini çokta rahatlıkla çıkarıyor. 
Kokusu klasik nivea kokusu. 
Ve bu ürünü uyguladıktan sonra göz çevremde bıraktığı nemi seviyorum açıkçası. 


Yalnız bir uyarıda bulunmalıyım; ürünü pamuğa dökerken elinizden geldiğince az dökmeye çalışın. Çok fazla pamuğa yayıldığında yapısından ötürü pamuğu vıcık vıcık yapıyor ve gözünüze uyguladığınız da yakma sorunu olabiliyor. 


Fiyatı:10-15 TL civarı.


Sevgiyle kalın! 



ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR, GÜZEL HEDİYELER KAZANMAK İÇİN TIK TIK TIK TIK!



3 Ağustos 2013 Cumartesi

Hediye alarmı!! Çekilişimiz başlasın!!! (Kapandı)

Herkese merhabalar,


Bloğum 150 kişiye yaklaşmışken güzel güzel hediyeler vermek istedim sizlere, bu sebeple ilk çekilişimi başlatıyorum efendim! :)

Güzel ve işinize çok yarayacak ürünler seçmeye çalıştım. Umarım hediyelerimi beğenirsiniz diyorum ve hemen hediyeleri inceleyelim istiyorum! :)


3 parça ürün koydum hediyelerime 2 sini çok güzel setler halinde seçtim.


İlki hediyem gördüğünüz gibi Down Under Natural's markasının Argan yağlı seyahat seti. Setin içinde:Argan yağlı saç bakım şampuanı,argan yağlı saç bakım kremi, argan yağlı vucüt şampuanı ve argan yağlı vücut losyonu bulunmakta. Kesinlikle çok amaçlı çok kullanışlı bir set. Seveceğinize eminim! :)

2. parçamız ise Flormar'ın meşuuur Beauty set'i ! Sanırım bu seti bilmeyenimiz ve sevmeyenimiz yok. :)
Bu set'in içinde yok yok efendim! 
Her renkte çeşit çeşit farlar,2 adet allık ve 2 adet kapatıcı bulunmakta. Ayrıca setin içerisinde tabi ki uygulaması için fırçası ve aplikatörü bulunmakta. 

Çok kullanışlı bir set, kesinlikle iyi bir seçim! :)
 ve 3. hediyemiz ise Türkiyeye yeni adım atmış olan NYC markasının "sky rıse" mascarası! 


Evet seçtiğim hediyelerim bunlar... Kazanan kişiye ayrıca tester ürünler, deneme boy ürünler de göndereceğim. Ve belki birkaç süprizim daha olacak. ;)


Eveet gelelim bu güzel ürünleri kazanmanın yollarına,

Bu hediyeleri kazanmak için bu yolu izleyin;
1.İlk şart tabiki bloğumun takipçisi olmanız bunun için "bu siteye katılın butonuna tıklamanız yeterli.(Zorunlu)

2.Daha sonra bu çekilişimi herhangi bir sosyal medya hesabınızda(facebook,twitter vs.) paylaşmanız ve paylaştığınız sayfanın linkini alta yorum olarak bırakmanız. Unutmayın ki paylaştığınız şey "herkese açık" olarak görünmesse ben o paylaşımınızı göremeyeceğim ve katılımınız sayılmayacak. O sebeple "herkese açık" bir şekilde paylaşım yapmanızda yarar var.(Zorunlu)

3.Eğer bloğunuz varsa bloğunuzda çekilişimi fotoğrafları ile birlikte duyurmanız.(bloğunuz yoksa bu bölümü es geçin.)

4. Son olarak ise bu çekiliş yazısının altına "adınızı, yaşınızı,bulunduğunuz ili,ve sosyal medya hesabından çekilişi paylaştığınıza dair linki ve kesinlikle mail adresinizi yazmanız gerek. Unutmayın mail adresini yazmaz iseniz kazandığınız zaman size ulaşamayabilirim ve katılımınız boşa gidebilir.

"Bu şartlara uymayanları malesef ki çekilişe dahil edemeyeceğim."



Evet şartlar bukadar. Kısa da bir not düşeyim. Çekiliş için bitiş tarihi 
belirlemedim. Hemen bitirmeyi düşünmüyorum. Bloğumda zaten gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.Buarada malesef ki yurtdışına gönderim yapamayacağım. Ama yurtdışında olsanız bile herhangi bir Türkiyedeki tanıdığınıza da hediyemi gönderebilirim. Siz ordan alırsınız. 

Çekiliş random.org'dan belirlenecektir. 

Önemli not: Hediyelerin hepsi kendi paramla bu çekiliş için alınmıştır. 


Hepinize bol şanslar diliyorum! :)



Görüşmek üzere...








1 Ağustos 2013 Perşembe

İndirim Alarmı!!! Watsons Büyük Bayram İndirimi Başladı!

Herkese merhabalar,
Yine bir indirim duyurusu yapıyorum!

Hadi kızlar Watsons'a koşuyoruz! :)












Bence indirimler gayet güzel, ben bugün uğrayacağım. 

Siz neler almayı düşünüyorsunuz bu indirimlerden? 



Görüşmek üzere... 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...