Translate

29 Eylül 2013 Pazar

Eylül 2013 Bitenler

Herkese merhabalar,


Her ay olduğu gibi bu ayda aralıksız devam ediyorum ürün bitirmeye.
Biliyorsunuz ürün bitirme projesi başlatmıştım, projemde ki ürünlere ağırlık vermeye özen gösteriyorum.


  1. Adidas fresh duş jeli: Ba-yıl-dım! Açıkçası neden bu duş jelinin bitmeden fotoğrafını çekmedim de yazısını yazmadım diye o kadar kızıyorum ki kendime... Tam yazlık bir kokuydu ve sürdüğünüzde inanılmaz ferahlatıyordu. Kesinlikle yazın defalarca alacağım bir duş jeli oldu.
  2. Superdrug hindistan cevizli duş jeli: Biliyorum ki bitenlerimde artık bu duş jelini görünce hiç şaşırmadınız. Defalarca bitirdiğim,uygun fiyatına göre çok iyi işler yapan bir duş jeli. Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!
  3. Flormar oje kurutucu sprey:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Severek kullandığım, gayet pratik,işe yarayan bir oje kurutucuydu.Ayrıntılı incelemek için => TIK TIK!
  4. Fresh'n Soft makyaj temizleme mendili: Normal bir makyaj temizleme mendiliydi. Ben bu tarz mendillerden çokta birşey beklemiyorum,sadece makyajın görünürlüğünü temizlesin gerisini makyaj temizleme jellerine bıraksın yeter. Tekrar alırım.
  5. Garnier Pure Active sivilce karşıtı kapatıcı roll-on: Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Ne zamandır elimdeydi. Çok bereketli bir ürün. Çok şükür ki bitti. Severek kullandım. Sivilcelerin üzerine uyguladığımda zamanla sivilceleri küçülttü ve kuruttu. Kapatıcılık durumu pekte yoğun olmasa da renk eşitliğini sağlayıp,kızarıklıkları kapattı diyebilirim.Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!
  6. NYC oje kurutucu top coat: Çok severek kullandım fakat bukadar çabuk kuruyacağını düşünmüyordum. Bildiğiniz 2 ayda sakızlaştı. Kullanılacak halde değil açıkçası. Maalesef atıyorum. Tekrar alırım. Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!
  7. Olay Active Hydrating yağlı/karma ciltler için nemlendirici jel: Yaz için çok güzel bir nemlendirici. Yazın inanılmaz nemlendirici kusan bir cildim varken bu nemlendiriciyle tanıştıktan sonra yazın nemlendirici sorunum çözülmüş oldu. Şuan kullanmaya devam ediyorum ama havalar soğuyunca daha yoğun bir nemlendiriciye ihtiyacım olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!



Mutlu pazarlar...


MİNİK HEDİYE ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR,KATILMAK İÇİN -> TIK TIK

28 Eylül 2013 Cumartesi

Dupe Alarmı! Loreal Glam Shine & Clınıque Chubby Stick Benzerlikleri

Selamlar,


Biliyorsunuz yakın tarih içerisin de Loreal "Glam Shine Balmy Gloss" kalem rujlarından çıkardı. Bunlar hem nemlendiren hemde renk veren kalem şeklinde stain rujlar. 

Yine daha önceleri ise Clınıque "Chubby Stick" rujlar da çıkmıştı ki çok meşhurdu. Onlarda aynı şekilde kalem rujlardı.  Ki bu rujlara hastalığımı artık yazılarımı okuyanlar biliyordur.

Bu iki rujlar da elimde var ve ben iki markanın bu kalem rujlarının birbirine farklılıklarını,benzerliklerini bir gözden geçirelim istedim.


Gördüğünüz gibi iki ürününde kapları birbirine benziyor. Loreal olan rujun adı; "Glam Shine 909 Mad For Pomegranate" Clınıque olanın ise;Chubby Stick intense serisi "03 Mightiest Maraschino" 



  1. İki rujunda renkleri vişne çürüğü,bordo arası çok hoş bir renk. Fakat Loreal'in rengi biraz daha pembe alttonlu.
  2. Clınıque'nin içerisin de sim,sedef yok iken Loreal'in içerisin de koca koca simler var ki bence bu dezavantaj çünkü simli rujlar dudakları olduğundan daha ince gösterir.
  3. İkisinin de nemlendirme özellikleri gayet güzel.
  4. Kalıcılık olarak Clınıque bir tık önde. 
  5. Kaplarına gelirsek ikisininde şekil olarak kapları benzese de Loreal'in ki daha plastik ve üzerinde ki yazıları 1 ay geçmeden silinmeye başladı. Clınıque'de böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  6. Fiyatların da ise baya bir fark var. Clınıque 49 TL iken Loreal 20 TL civarı. 


Açıkçası Loreal'i Clınıque'nin muadili olarak gösterebilirim ama tam olarak aynı ürünler diyemem. Bana göre Loreal'in en büyük eksisi rujun içerisinde ki simler oldu.
Ama Clınıque rujlara 49 TL gibi bir fiyat ödemek istemiyorsanız Loreal'in bu rujlarına bakabilirsin.




Mutlu hafta sonları! 

MİNİK HEDİYE ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR,KATILMAK İÇİN -> TIK TIK





PASTEL’İN ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ AÇILDI!

www.pastelshop.com ‘un açılışını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.
Artık Pastel ürünleriyle güzelleşmek sadece bir “tık” ötenizde! Pastel’in birbirinden canlı, birbirinden kaliteli ürünlerine her yerden ulaşın, güzelliğinize güzellik katın.



Pastel’in tüm yeniliklerinden ve kampanyalarından haberdar olmak için üye olmanız yeterli.  https://www.pastelshop.com/uye-ol
Çok yakında size özel sürprizlerle karşınızda olacağız. Bizi takip etmeye devam edin!

*Basın bülteni.

                                                                                                                  

24 Eylül 2013 Salı

Adidas Fruity Rhythm Vücut Spreyi

Herkese merhabalar,


Bugün çok severek kullandığım Adidas'ın vücut spreyi ile ilgili konuşacağız.



Bu spreylerin sanırım birkaç çeşidi var, benim sahip olduğum çeşidi "Fruity Rhythm" olanı. 

Yazın elimde ki parfümler çok ağır geldiğin de hemen bu spreye sarıldım.
İnanılmaz fresh,hafif meyvemsi hafifte çiçeksi bir kokusu var. Sürdüğünüz de baymayan,sıkmayan bir kokuya sahip.
Özellikle hafif kokuları tercih edenler bu kokuyu sevebilir.

Kalıcılığına gelirsek; bir vücut spreyinden zaten pekte kalıcılık beklenmez. Bu spreyde sizi yarım saat idare edebilir sonrasında tazelenmesi gerekiyor.




Fiyatı: Tam hatırlamasam da  10 TL civarı olması lazım.


MİNİK HEDİYE ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR,KATILMAK İÇİN -> TIK TIK


Sevgiyle kalın...

12 Eylül 2013 Perşembe

Essence ile Sonbahar Renkleri Daha Güzel!


Genç kızların favori markası essence, şehrin ruhunu yakalamak isteyenlere muhteşem renklerle yeni ürünlerini sunuyor. essence’in sonbahar-kış koleksiyonunda gözlerde metalik ve ışıltılı vurgular; koyu siyah kirpikler; doğal pembe, uzun süre dayanıklı rujlar; yaz pembesi yanaklar trendleri takip eden genç kızları bekliyor. Moda tutkunları; essence’in yeni ürünlerindeki parıltılı beyaz, pastel pembe, havalı altın rengi ve parlak kum etkili siyah renklerine bayılacak!

Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası essence, yeni sonbahar-kış ürünleri ile sonbaharda tatilden şehre dönen genç kızları karşılıyor. Serideki metalik ışıltılar, koyu siyahlar, yumuşacık pembe tonları sonbaharın trendlerini yakalamak isteyen genç kızların tercihi olacak.

     



Essence metal glam göz farı      



   
Büyük şehrin yeni trendi: Metalik ve parıltılı etki ile büyüleyici gözler… Farlar, yüksek kapatıcılık özelliği, yumuşak yapısı ve metalik görünüşü ile derin bakışlar yaratmanızı sağlıyor. Muhteşem kahverenginden sıcak altın pembesine kuzguni siyahtan büyüleyici gümüş beyazına renk seçenekleri ile herkes kalbini ısıtacak bir ton bulacak!
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,50 TL.


  Essence crystal eyeliner


Işıltılı dakikalar eyeliner sürerken başlıyor. essence crystal eyeliner, uzun süre dayanıklı jel bazlı yapısı ve yüksek pigmentasyonu ile göz makyajına bambaşka bir hava veriyor. Eyeliner’ın ‘twinkly starlight’ ve ‘black star’ tonları bulunuyor.
İpucu: Şaşırtıcı etkiler için eyeliner’ı kirpiklerin üzerine uygulayın. Pratik fırça aplikatörü sayesinde kusursuz uygulama garanti.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,75 TL.

Essence uzun sure dayanıklı ruj


essence’in yeni uzun süre dayanıklı rujlarına aşık olacaksınız. Bu muhteşem rujlar saatler boyunca dudakları kurutmadan renklendiriyor. Hafif, kremsi yapısı dudaklarda hoş bir his bırakıyor ve doğal renklerle dudakları daha da çekici bir hale getiriyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 7,75 TL.

Essence silky touch allık


Şehirli çıtırlar için ipeksi bir cilt, mükemmel stilin tamamlayıcısı oluyor. essence silky touch allık, cildin taze görünümüne pembe gölgeler ekliyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,50 TL.


Essence colour & go oje




Parıldayan beyaz, gölgeli pastel gül rengi ve havalı altın rengi tırnaklara ayrı bir şıklık katıyor. Bu üç rengin ışıltılı etkisiyle kusursuz tırnaklara sahip olacaksınız! Tırnaklarınıza gösterişli bir hava veren ojeler, hızlı kuruma süresiyle sizi şaşırtacak. Yeni ışıltılı siyah rengi de kum efektini tırnaklara taşıyacak. Tırnaklardaki son trendleri yansıtan ojelerin, ‘english rose’, ‘crazy fancy love’, ‘sparkling water lily’ ve ‘here's my number’ renkleri bulunuyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 2,95 TL.


Essence yeni ürünleri Eylül 2013 itibariyle raflarda!

*Basın bültenidir.



Pastel Profashion Lovely All İn 1 Allık(Flirt 260)

Merhabalar,


Kısa bir zaman önce Pastel "Profashion" allıklarını çıkardı.Allıklar 2 çeşitten oluşuyor benim şuan size göstereceğim "lovely all in 1 Flirt No 260" yani açık tonları birarada barındıran çeşidi.


Bu allıkların özellikleri görsel olarak inanılmaz şirin olmaları.
Fakat maksimum 10 kullanımdan sonra bu görüntüsünü kaybediyor. :(



Gördüğünüz gibi bir allıkta 3 renk barındırıyor.
Açıkçası ben renklerin hepsini karıştırıp kullanıyorum ve çıkan rengi sevdim.


Allığın simli bir yapısı yok,sedefli,doğal duran bir ışıltısı var.Yanaklar da duruşu gayet hoş.
Pigmentasyon açısından çok iyi bulmasam da yeterli buldum.

Kalıcılığa gelirsek,gün içerisin de tazelenmesi şart. Maksimum 3-4 saat idare edebilir. 


Fiyatı:19 TL



Mutlu günler... 





9 Eylül 2013 Pazartesi

Neutrogena Visibly Clear Yağsız Yüz Temizleme Jeli

Herkese selamlar,


Bugün "Neutrogena Visibly Clear yağsız yüz temizleme jeli" ile ilgili konuşacağız.


Önce ürünün vaad ettiklerine bir bakalım;

Ciltteki, gözenekleri tıkayan, sivilce ve siyah noktalara neden olan kir ve yağı derinlemesine temizlemek amacı ile formüle edilmiştir.

Bunun yanında, formülündeki sivilce karşıtı madde sayesinde ciltteki ölü hücrelerin atılmasına ve kızarıklıkların oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Düzenli kullanıldığı takdirde, cilt daha taze, temiz ve sağlıklı bir görünüm kazanır. 

Günlük kullanım için uygundur.

  • Sabun içermez.
  • Alkolsüz.

Bu ürünü sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere yüzüme uyguluyorum.

Yağsız olması yağlı bir cilt olarak beni rahat hissettiriyor, en azından yüzümde fazla yağlanma yapmadığından bir sivilce problemi yaratmıyor.


Ciltte güzel köpürüyor,cildinizde ki fazla yağı,kalan makyaj artıklarını temizlediğini hissedebiliyorsunuz.
Açıklamasında da söylediği gibi yüzde ki sivilce sorununa inanılmaz bir etkisi olmasa da düzenli kullanımda cildi sakinleştirdiğini,sivilceleri daha pasif hale getirdiğini söyleyebilirim.


Fakat bu ürünün yağlı ve karma ciltler için daha uygun olacağını düşünüyorum. Çünkü bir yağlı ciltli olarak benim bile yüzümü arada sırada gergin hissettirdi. Fakat daha sonra nemlendiricimi uyguladığım da elbette bu sorun ortadan kalktı.

Pembe greyfurt serisine nazaran parfümümsü,hoş bir kokusu var.

Söylendiği gibi siyah noktalar konusunda herhangi bir etkisini göremedim. Ama genel olarak sevdiğim bir yüz temizleme jeli oldu.




Tanıtım fiyatı 10 TL  diye hatırlıyorum değişmemişse bu fiyata bulabilirsiniz.

7 Eylül 2013 Cumartesi

Superdrug Hindistan Cevizli Duş Jeli

Merhabalar,


Bitenler yazılarım da sıkça görmüş olduğunuz üründen bahsedeceğim  sizlere. 
Ee artık şarttı yazmak. :)



Sadece Watsons mağazalarında bulabileceğiz "Superdrug hindistan cevizli duş jeli"
İngiltereden Watsons aracılığıyla ithal edilen oldukça uygun fiyatlı bir marka Superdrug.

Sanırım bu duş jeline bağımı bitenler yazılarımdan tahmin edebiliyorsunuz. :)

Fiyatına göre;kokusu,yapısı,köpürmesi,arındırması harika!
3 TL gibi komik bir fiyata harika işler yapıyor bu duş jeli.

İlk aldığım da öylesine evde duş jeli ihtiyacımız olduğundan almıştım. Daha sonra kullandıkça sevdim.Bu kadar uygun bir fiyata çok güzel bir ürün.
Klasik mis gibi hindistan cevizi kokuyor. Köpürmesi gayet iyi. Temizlemesi de keza öyle.
Jel kıvamda bir ürün.

İnanın kaç kutu bitirdiğimi bilmiyorum. 10 kutuyu geçmiştir eminim, çok çok severek kullandığım ve her daim alacağım bir duş jeli.

Ayrıca bu marka hayvanlar üzerinde de test yapmıyor.


Fiyatı:3 TL


Huzurlu günler...

4 Eylül 2013 Çarşamba

L'Oréal'den Olağanüstü Bakım Yağı



Benim gibi saç bakımını önemseyenler için yine harika bir önerim var. Hem uygun fiyatlı hem de birden çok işinize yarayacak, bakım yaparken aynı zamanda saçı koruyacak bir ürün keşfettim. L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ saçınızı besliyor, koruyor ve kolayca şekillenmesini sağlıyor.

Birden çok etkisi olması bu ürünü diğerlerinden ayırıyor. Yıpranmış saçlara sahipseniz şampuandan önce mucizevi yağı birkaç damla uygulayın ve öyle şampuanlayın, bu sayede onarıcı etkisini farkedeceksiniz. Karışmış saçlara sahipseniz ve fönden, düzleştiriciden önce saçlarınızı zararlı etkilere karşı korumak istiyorsanız yine birkaç damla mucizevi yağı saçınıza uygulayıp fön ve düzleştirme işlemini uygulayın. Son olarak saça parlaklık kazandırmak için kullanmak isterseniz de fönlü saçlarınızın uçlarına uygulayın ve harika saçlara kavuşun.

Bu yağın en güzel özelliklerinden biri de saçlarda yağlı ve ağır bir his bırakmaması. Ben kullandığım birçok üründe bu durumdan şikayetçiydim. L'Oréal Elseve Mucizevi yağın bir iki damlası tüm saça yetiyor. Özellikle fönden sonra uygulamada saçta belirgin şekilde farkedeceğiniz yumuşaklık hissi oluşuyor. Ayrıca kokusu çok güzel ve çok kalıcı, tüm gün saçlarınız mis gibi kokuyor.

L'Oréal Paris Elseve Mucizevi Yağ'a birçok market ve kişisel bakım ürünleri satan yerlerden ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve gerçekten etkisini anında farkettiğim bu güzel ürünü denemenizi şiddetle tavsiye ederim.

İçerik: www.balkopugutasarim.com

Bir bumads advertorial içeriğidir. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...