Translate

28 Eylül 2013 Cumartesi

Dupe Alarmı! Loreal Glam Shine & Clınıque Chubby Stick Benzerlikleri

Selamlar,


Biliyorsunuz yakın tarih içerisin de Loreal "Glam Shine Balmy Gloss" kalem rujlarından çıkardı. Bunlar hem nemlendiren hemde renk veren kalem şeklinde stain rujlar. 

Yine daha önceleri ise Clınıque "Chubby Stick" rujlar da çıkmıştı ki çok meşhurdu. Onlarda aynı şekilde kalem rujlardı.  Ki bu rujlara hastalığımı artık yazılarımı okuyanlar biliyordur.

Bu iki rujlar da elimde var ve ben iki markanın bu kalem rujlarının birbirine farklılıklarını,benzerliklerini bir gözden geçirelim istedim.


Gördüğünüz gibi iki ürününde kapları birbirine benziyor. Loreal olan rujun adı; "Glam Shine 909 Mad For Pomegranate" Clınıque olanın ise;Chubby Stick intense serisi "03 Mightiest Maraschino" 



  1. İki rujunda renkleri vişne çürüğü,bordo arası çok hoş bir renk. Fakat Loreal'in rengi biraz daha pembe alttonlu.
  2. Clınıque'nin içerisin de sim,sedef yok iken Loreal'in içerisin de koca koca simler var ki bence bu dezavantaj çünkü simli rujlar dudakları olduğundan daha ince gösterir.
  3. İkisinin de nemlendirme özellikleri gayet güzel.
  4. Kalıcılık olarak Clınıque bir tık önde. 
  5. Kaplarına gelirsek ikisininde şekil olarak kapları benzese de Loreal'in ki daha plastik ve üzerinde ki yazıları 1 ay geçmeden silinmeye başladı. Clınıque'de böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  6. Fiyatların da ise baya bir fark var. Clınıque 49 TL iken Loreal 20 TL civarı. 


Açıkçası Loreal'i Clınıque'nin muadili olarak gösterebilirim ama tam olarak aynı ürünler diyemem. Bana göre Loreal'in en büyük eksisi rujun içerisinde ki simler oldu.
Ama Clınıque rujlara 49 TL gibi bir fiyat ödemek istemiyorsanız Loreal'in bu rujlarına bakabilirsin.




Mutlu hafta sonları! 

MİNİK HEDİYE ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR,KATILMAK İÇİN -> TIK TIK





9 yorum:

  1. Kesinlikle dupe diyemem, Clinique döver atar. Gerçi benim dudaklarımı kurutuyor ama.. Neyse.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clınıque mi kurutuyor? A bak ben hiç karşılaşmadım o sorunla her ikisinde de özellikle Clınıque çok iyi nemlendiriyor.

      Sil
  2. Oriflame açılıp kapananı çok iyi uzun süre dudakta kalmasıyla beni soka ugrattı. Chubby ona gore daha cabuk gidiyor. Ama her ikisinide seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmmm Oriflame'in o rujunu denemedim,aklımda bulunsun.. :)

      Sil
    2. oriflame rujları dudakları kurutuyor ama açılıp kapanan dediklerini denemedim :)) göndersinler deneyelim öyle soğuttular ki ben ürün alasım gelmiyor artık ya..

      Sil
  3. Loreale ayrı bir sempatim var biliyorsun canım ben ikisini de beğendim Lorealinki kurutmuyorsa bence almak lazım hem keseye de uygun :)) güle güle kullan canım ikisinide..

    YanıtlaSil
  4. Aynı birbirine yakın içerikleri yapılarıda var :) ve denemediysen H&m deki kalem rujlarda çok benziyor clınuqeye ..güle güle sür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. H&M'i merak ediyorum açıkçası baya bahsediliyor, bakacağım muhakkak. Teşekkürler. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...