Translate

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Yves Rocher Allık(10-Teint Claır Rose)

Selamlar! :)


Bugün sizlerle Yves Rocher'in "10-Teint Claır Rose" isimli allığını konuşacağız.


Bilmem hatırlarmısın Yves Rocher'da birara parfüm alana allık hediye ediyorlardı. Benimde o kampanyadan aldığım bir allıktı bu.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki harika bir pembe tonu bu allıkta ki. Fakaat keşke birde rengini verseydi. :(


Belli bir zamandır elimde olan fakat hiç sürmeye elimin gitmediği bir allık malesef. 
Yapısı, kadifemsi bir dokusu var. Tozutması az. Ve ilk defa gerçekten ilk defa bir allığın kokusuna bayıldım! Ciddi anlamda allık harika kokuyor yahu! Bir çiçek kokusu ama ne koku bayıldım kokusuna. Hatta birara Tekin Acar'a ya da Sephoraya falan gidip yanımada bu allığı alıp , orda ki çalışanlara koklatıp "şey.. Bu kokuda bir parfüm varsa hemen alayım" demek istiyorum, o derece yani.  :)
Neyse kokusunu ballandıra ballandıra anlattıktan sonra bu allığın pigmentasyonuna gelirsek, kesinlikle vasat. Resmen kazısam çıkmıyor şu gördüğünüz renk. Bu renginde mi var bir sorun yoksa  diğer allıkları da mı böyle bilemeyeceğim. Bunu sürdüğümde allık sürmüşmüyüm sürmemişmiyim belli olmuyor. Bu yazı için swachlamak istedim kazıdım resmen allığı yinede rengini vermedi. O yüzden size swachlarını gösteremeyeceğim. :(
Normalde fiyatıda performansına göre çok fazla. Eğer kendi paramla almış olsaydım sanırım içim yanardı. :( Ama dediğim gibi bu renktemi sorun yoksa Yves Rocher'in her allığında böyle bir sorun var mı, başka allıklarını kullanmadığımdan bilemeyeceğim. 



Fiyatı:42.90 TL



Görüşmek üzere! :)


Bloglovinden de takip etmek için: TIK TIK!



4 yorum:

  1. Yves Rocher'in alliklari genelde öyle abartili pigmentasyonlari yok! Tr'de fiyatida ucukmus be :) Burda normal fiyati 12,50 ama her ay 50% indirime girince 6,50 € aliniyor. Bence Essence'in Alliklari daha kaliteli ve sanirim fiyatida daha ucuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım. Bende beğenemedim, essence daha uygun fiyatlı ama çok daha kaliteli

      Sil
  2. fiyat çok uçukmuş :)) neyse ki para vermemişsin ama denemiş oldun almazsın :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...