Translate

24 Haziran 2013 Pazartesi

Haziran 2013 Bitenler

Merhabalar,


Yine bir bitenler yazısı ile daha beraberiz! :)

Hadi bakalım ben haziran ayında neler bitirmişim neler;

  • Palmolive Thermal Spa hindistan cevizli duş jeli: İçinde peeling gibi minik tanecikler olan bir duş jeliydi, bu özelliğini sevdim fakat nekadar hindistan cevizi kokusunu çok sevsemde bu duş jelinin ağır kokusu hoşuma gitmedi. Sanırım bir daha almam.

  • Watsons Foot Ease serinletici bacak spreyleri: Gördüğünüz gibi 2 tane bitirdim,  malum yaz.Bu ürünün yazısı bloğumda detaylı bir şekilde var, yazısı için TIK TIK !
  • Yves Rocher Roll-on:İçinde diğer roll-onlara nazaran daha az kimyasal olması açısından tekrar alacağım bir ürün. Onun haricinde mükemmelikler yaratan bir ürün değildi benim için.

  •  Yves Rocher çift bazlı göz makyaj temizleyici: Bundan kaç kutu bitirdim inanın artık bilmiyorum, normalde yedeğim muhakkak olurdu ama elimde nivea'nın hiç sevmediğim bir göz makyaj temizleyicisi öylece duruyor, kullanmasam atacağım. Ona nekadar tahammül edebilirsem edeceğim, sonra direk Yves Rocher'e döneceğim tekrar. :) Bu ürünün ayrıntılı yazısı bloğumda mevcut TIK TIK!

  • Watsons Grean Tea burun bandı: Sevemediğim, zorla bitirdiğim bir ürün oldu. Çok sert bir yapısı olduğundan buruna iyi yapışmıyor. Bu nedenlede siyah noktalar üzerinde pekte etkili eleman değil. Cettua'nın burun bantlarını kullanıyorum ve çok memnunum. Bu ürünü birdaha almam.

  • Essence I Love Stage far bazı: Bu ürünü günlük makyajlarda kullana kullana bitirdim, arada kapatıcı olarakta kullandım yoksa bitmezdi sanırım. Zaten 6 aylık ömrü var. Bir daha alacağım bir ürün değil malesef. Bloğumda ayrıntılı yazısı mevcut bakmak isterseniz  TIK TIK !

  • Clınıque tester boy yüz yıkama jeli(kurudan karmaya dönük ciltler için): Bu ürünü boynerde bir kozmetik alışverişim de vermişlerdi. Minik boy fakat çok bereketli. Bu ürünün orjinal boyu ve yağlı ciltler için olanı şuanda elimde var. Bayıla bayıla kullanıyorum. Yazısı muhakkak gelecek. ;)


Evet Haziran ayı biten ürünlerim bunlar. Umarım keyif alarak okuduğunuz bir yazı olmuştur.

 Sizler neler bitirdiniz merak etmiyor değilim?
Yorum bırakmayı unutmayın, yorumlarınızı bayılarak okuyorum.:)


Görüşmek üzere! Mutlu günler! :)

8 yorum:

  1. Bugün bitenler günümüz olsun :))

    YanıtlaSil
  2. Ben de bir yandan keyif yapıyorum, bir yandan bitenlerimi yazıyorum. Ben palmolive duş jelin. çok seviyorum:) Tebrik ederim ayrıca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh ne güzel bitirelim yenileri gelsin! :) Teşekkürler canım

      Sil
  3. Yves Rocher makyaj temizleyiciyi sıra gelirse almak istiyorum bende.Çok seveni var.Ne güzel ürünler bitirmişsin.Essence far bazım öylece duruyor benim.Yeniler gelsin bakalım :))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...