Translate

27 Ağustos 2013 Salı

Ağustos 2013 Bitenler

Herkese merhabalar!


Biliyorsunuz geçtiğimiz ay kendimce ürün bitirme projesi başlatmıştım. Ürün bitirme projemi ayrıntılı incelemek için TIK TIK!

Bu ay o ürünler üzerinde yoğunlaştım. Aşşağıda göreceğiniz biten ürünlerden "bazıları" ürün bitirme projemde olan ürünlerdir. Zaten alttada belirttim.



Eveet ürünleri tek tek inceleme ve yorumlama vakti! :)

  1. Dove yeşil çaylı ve salatalık özlü sabun: Bu sabunu kaç yıldır kullanıyorum, Sadece sabahları uyandıktan sonra bu sabunla yüzümü yıkıyordum.Defalarca bitirdim aldım.Yüzümü çok güzel yatıştırdığını,ferahlattığını söyleyebilirim. Bir daha alırmısın derseniz; şuan yüz temizleme jellerine tekrar döndüm,belki birgün tekrar alabilirim.
  2. Watsons siyah kulak çubukları: Başta siyah olmaları biraz ilginç gelmişti. Merak uyandırdığı için almıştım. Makyaj yaparken yüzüme kazayla yaptığım hataları temizlemek için kullandım. Ve pamukların dağılma yapmamasını çok sevdim. Bazı kulak çubukların da pamuğa dokunduğunuz an elinizde kalıyor, dağalıyor. Bu öyle değildi. Tekrar tekrar alacağım.
  3. Yves Rocher roll-on(Lotus Çiçeği): Üzülerek bu ürünü çöpe atıyorum. Çünkü kokusuna artık dayanamadım. Acaba bendeki mi bozuk yoksa cidden böyle mi kokuyor. Yahu bu kadar pis bir koku olamaz! 5 kereden fazlaca kullandım. Şans vermeye çalıştım ama olmadı. Kokusuna daha fazla dayanamadım.Bu roll-onların pamuk çiçeğiydi sanırım o çeşidini kullanmıştım memnundum. Ama bu fena! Kullananlarınız var mı? 
  4. Flormar So Happy parfüm: Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Sizlere bu ürünü vücut spreyi olarak kullandığımdan bahsetmiştim. Genelde evde kullandım. Kokusu hoş bir çiçek ve meyve kokusu. Ama neyazık ki hiç kalıcı bir koku değil. Zaten bir alışverişimin yanında hediye olarak verilmişti. Bir daha almam.
  5. Loreal Paris Perfect Clean yüz peelingi: Bu ürünü de istemeyerekte olsa çöpe atıyorum. :( Ne yazık ki son kullanma tarihi geçti.  Geçen yıl ağustos gibi almıştım ve diğer peelinglerime dadanıp bu peelingi çok fazla kullanmadım. :( Yarısına kadar kullanmışım. Tekrar alırım. Ayrıntılı yazısı için TIK TIK!
  6. Bauty Formulas mentollü ayak kremi:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Sonunda bitti! :) Severek kullandım ama tekrar almam çünkü yeni ürünler denemek istiyorum. Özelliklede lush'ın ayak kremlerine bir bakacağım.
  7. Parmex aseton:Benim en sevdiğim aseton bu. Koyu renk ojeleri çok güzel çıkartıyor. Yedeğini aldım bile.
  8. Elidor ışıldayan parlaklık besleyici bakım kremi:Saç kremimiz bitmişti annemde bunu almış,bizde kullandık beraberce. Fena değildi. Ama benim elidorda favorim gümüş renginde olan hacim kazandıran serisi. 
  9. Nivea Soft Nemlendirici Krem:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Sonunda bitti! Kışın el kremi olarak kullanırım elimde bulunsun diye almıştım. Sanki elimde çok nemlendiricim yokmuş gibi... Artık bitsin yoksa bozulacak dedim. Çok şükür ki bitti. El kremi olarak kullandım,fena değildi. Bir daha almam.
  10. Blistex Lıp Relıef dudak kremi:Maalesef çöpe gidiyor. :( Aslında bu ürünü Blistex Med Plus ile tanışmadan önce çok seviyordum. Hatta bir tüpte bitirdim. Ama Med Plus bunun pabucunu dama attı. Birara bitsin kenarda durmuş diye kullanayım dedim. Kokusu bir tuhaflaşmış. Su gibi bir kıvama ulaşmış yapısıda. Yani bozuldu, maalesef çöpe atıyorum. Tekrar almam Med Plus candır! :)
  11. Pastel Waterproof Dipliner: Denemek için almıştım. Kalıcılığı pek iyi değil. Göz kapaklarınıza bulaşabiliyor. Bir zaman sonra rengi siyahlığını kaybetip silikleşebiliyor. Tekrar almam.


Eveet.. Uzuuncana bir bitenler yazısı oldu. Yazının hepsini okuyup o güzel vaktini ayıran herkese çok teşekkür ederim. :)


Çekilişim hala devam ediyor, güzel hediyeler kazanmak için TIK TIK!!



Kendinize çok iyi bakın, 
Huzurlu günler dilerim...

7 yorum:

  1. Ne çok şey bitirmişsin :) Ayak kremi olarak Neutrogena'yı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Neutrogena'nın ayak kreminin iyi olduğunu duymuştum. Bakacağım muhakkak. :)

      Sil
  2. Ne güzel bitmiş :) Yenileride gelsin ozaman canım :D

    YanıtlaSil
  3. guzel yazı olmus. Ben elidordan sıkıldm artık yenı kremler denemek ıstıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Yr roll on a cok sasirdim. Aynisi bendede var. Cok guzel kokuyor benimki, hergun kullaniyorum. Seninki sanirim rafta cok kalip bozulmus :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...