Translate

29 Temmuz 2013 Pazartesi

Flormar 4'lü Far Paleti(No:401)

Selamlar,


Flormar'ın 4'lü paletlerinin "401" numaralı günlük tonlarda olan far paletini herkes biliyordur sanırım.
Bende günlük makyajlarımda  kullanıyorum ve sizlere de bahsetmek istedim.




Gördüğünüz gibi 4 tane doğal tondan oluşan güzel bir palet.



Farların yapısı yumuşak ve sedefli. 
İçerisinde sim yok. Hoş, oldukça dozajında sedefleri var. Ki ben simli farları çok fazla sevmiyorum,  sedefliler daha doğal bir ışıltı sağlıyor. Hem soft hemde güzel bir göz makyajına sahip olabiliyorsunuz.

Sedefli beyaz rengini göz pınarlarınıza aydınlatıcı olarak kullabilirsiniz ki bence çok hoş duruyor. Açık sedefli tonlarını göz kapağınıza sürerek en koyu rengiyle de bir gölge oluşturursanız çok hoş bir göz makyajı elde edersiniz.

Farların pigmentasyonuna gelirsek mükemmel olduğunu söyleyemeyeceğim. Ama yine de idare edebilir durumda. Hemen aklınıza "amaan rengini vermesi için kazımak gerekir bunları" diye düşünmeyin, o kadar da değil. Dediğim gibi idare edilebilir durumda. 

"Peki bu farlar tozutuyor mu?" diye soracak olursanız; aşırı derecede bir tozutmaları yok. Ama hiç tozutmuyorlar da diyemem.

Son olarak farların kalıcılıklarından pek memnun değilim o nedenle altına far bazı takviyesi gerek diye düşünüyorum. 

Özet geçersek; fiyatına göre günlük makyaj için yeterli bir palet. Hem hesaplı hemde güzel bir palet elimde bulunsun diyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.


Fiyatı:15 TL




Güzel günler dilerim... 





27 Temmuz 2013 Cumartesi

Loreal Paris True Match Fondoten

Herkese merhabalar,


Biara yabancı Youtuberlar ve Blogerlar tarafından çok konuşulan bu "Loreal Paris True Match fondoten" ile ilgili konuşacağız.

Doğal duran ama kapatıcılığıda orta seviyede olan bir fondoten arıyordum ki o sıra bu fondoten ünlendi. Bende denemek için almıştım. Ve uzun süredir kullanıyorum.
Buarada benim rengim "D3/W3 BEIGEDORE/GOLDEN BEIGE"






  • Öncelikle şişesi gördüğünüz gibi pompalı ki bu çok güzel bir özellik, ürünü nekadar kullanmak istiyorsanız o kadar alabilme şansınız var.


  • Fondotenin içerisinde spf 17 var, güneş koruyucu olması gerçekten güzel, en azından zararlı ışınlardan cildimizi bu şekilde koruyabiliyoruz.

  • Renk skalası oldukça geniş. Büyük ihtimal sizin kendi renginizi bulmanız olası.

  • Klasik fondoten miktarı "30 ml" bu fondotende de var.

  • Orta kapatıcılığa sahip. Hatta orta ve üstü bile diyebiliriz. Benim açımdan yeterli. Yüz de ki kızarıklıkları vs kapatıyor. Ama çok sorunlu bir cilde sahipseniz ya da çok kapatıcı özellikli bir fondoten arayışındaysanız size pek yeterli gelmeyebilir.


  • Ne çok mat ne çok glowy(parlak) bitişli. İkisi arasında hoş bir geçişi var.


  • Yüzünüzde kesinlikle maske gibi durmuyor, oldukça doğal bir görüntü veriyor. Ki zaten bu fondotende de en çok sevilen en çok konuşulan özelliği buydu.

  • Her cilt tipi için uygun olduğunu düşünüyorum. Eğer çok kuru bir cilde sahipseniz altına iyi bir nemlendiricinizi kullanmanız da fayda var. Ki aslında bunu söylememe bile gerek yok çünkü çok kuru ciltler nemlendiricisiz gezmez. :) 
  • Yağlı ciltliyseniz 1-2 saat içinde parlama sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Ki bu yağlı ciltliyseniz her fondoten de olağan birşeydir.Bu sorun içinde gün içinde fondoteninizin üzerinden mat bitişli bir pudrayla tazeleyebilirsiniz veya yağ emici mendiller ile de yüzünüzde ki yağı alabilirsiniz.

  • Ayrıca yüzde bir ağırlık hissi vermiyor. "ben fondeten sürdüm" diye bağırmış edası olmuyor yüzünüzde. Ki bu bayıldığım bir özelliği.

  • Kalıcılığı  minimum 5-6 saat diyebilirim.  


Fiyatı: 50 TL  civarı.




Yeni yazılar da görüşmek üzere,
Mutlu günler... :)


Önemli not:
"Loreal Paris lütfen hayvanlar üzerinde deney yapmaktan vazgeç."





25 Temmuz 2013 Perşembe

Loreal Paris Perfect Clean Peeling

Merhabalar,


Nezamandır kullandığım ve cilt bakımı rutinimde yer ettiğimi Loreal'in Perfect Clean kayısılı yüz peelingini inceleme zamanı.



Öncelikle ürünün nasıl uygulandığını bir bakalım; 
  1. Ortasında gördüğünüz temizleme pedinin üzerine ürünü bir fındık tanesi büyüklüğünde sıkıyorsunuz.
  2. Islak yüzünüze yuvarlak hareketlerle masaj yaparak uyguluyorsunuz.
  3. Daha sonra duruluyorsunuz.


Ben bu peelingi genelde haftada 2 gün duştan sonra uyguluyorum. Yüz peelinglerini duştan hemen sonra uygulamak çokta iyi olur,çünkü banyo buharı gözenekleri açar ve yüz peelingi için tam uygun zaman odur. Daha verimli bir sonuç alırsınız bu şekilde.






Ürünün bir aparatı olan bu temizleme pedi koymaları çok güzel bir düşünce olmuş. 

Bu temizleme pediyle ürünü uyguladığınızda cildinize hem ürünün içindeki taneciklerden hemde pedden dolayı bir masaj etkisi veriyor.

Bu peelingi uyguladıktan sonra cildimde ki pütürlerin gittiğini görüyorum, ölü deriyi güzel temizliyor.
Cildinizin gerçekten temizlendiğini hissedebiliyorsunuz.

 Fakat bu peelingi uyguladıktan sonra yağlı ciltli olmama rağmen bir gerginlik hissi oluyor cildim de ve tabikii imdadıma nemlendirici koşuyor. Zaten dipnot olarak geçelim; peelingten sonra güzelce cildin nemlendirilmesi gerek. Yoksa cildinizde kuruma sorunu yaşabilirsiniz.

Buarada nekadarda ürünün üzerinde "tüm cilt tipleri için" yazsada kuru ciltlere pek öneremeyeceğim.
Kışın bu peelingi uyguladığımda (ki kışın cildim kuru oluyor) uyguladıktan sonra cildimde burun kenarlarım, dudak kenarlarım da kuruma yaptı. Tabikii yine imdadıma nemlendiricim yetişti.
Ama siz çok kuru ciltliyseniz bu ürün pekte size göre olmayacaktır.


Buarada çok güzel hafif bir kayısı kokusu var bu peelingde. Ben kokusunu çok beğendim. :)


Sonuç olarak beğendiğim,severek kullandığım bir peeling oldu. Karma, yağlı ciltlerin hoşuna gidebilecek bir ürün. Bir bakmanızı tavsiye ederim.


Fiyat:10-15 TL arası




Önemli not:
"Loreal Paris lütfen hayvanlar üzerinde deney yapmaktan vazgeç."




Hoşçakalın...













24 Temmuz 2013 Çarşamba

Bitenler Temmuz 2013

Selamlar,


Bir ayın sonuna daha geldik. Ve her ay olduğu gibi bu ayda birkaç parça birşeyler bitirmeye çalıştım. Maalesef birkaç parça çöpe giden ürünümde oldu. :(

Bakalım neler bitmiş;



  • İlk olarak Bee Beauty markasının vücut peelingini bitirdim. Bu peelinge bayılıyorum! Birçok vücut peelingi denedim ve içlerinde en en sevdiğim bu oldu. İçerisinde ki taneciklerin yoğunluğu ama asla cildi tahriş etmemesi ve harika temizlemesine aşığım. Tekrar alırım dememe gerek yok Gratis indirimin de baya bir stoğum var. :)


  • I Love markasının çilekli milkshake vücut losyonunu görüyorsunuz. Maalesef atıyorum bu ürünü. :( Zaten doğru düzgün elimin gitmediği bir ürün oldu. Ve artık  bozulmasına ramak kaldı. Sevmedim birdaha da asla almayacağım bir vücut losyonu. Ayrıntılı yazısı için TIK TIK!


  • 2 tane Watsons makyaj süngerleri görüyorsunuz. Bu süngerleri seviyorum. Bayadır elimdelerdi artık gördüğünüz gibi haşat oldular o sebeple atıyorum. Muhakkak yenilerini alacağım.


  • Vee tabi ki bitenler yazılarımın vazgeçilmezi Watsons Superdrug markasının hindistan cevizli duş jeli. Bu üründende stoğum bolca var. Çok seviyorum! 3 lira gibi komik bir fiyata böylesine güzel bir duş jeli daha görmedim.Köpürmesi,temizlemesi, mis gibi hindistan cevizi kokusu, fiyatı  harika!


Evet benim bu ay ki tükettiklerim bukadar. Bitirelim ki yenileri gelsin öyle değilmi? :)


Bu ay sizler neler bitirdiniz merak ediyorum, lütfen bana yazın. :)



Görüşmek üzere...

23 Temmuz 2013 Salı

Ürün Bitirme Projesi!

Herkese merhabalar,


Bir heyecanla yazıyorum bu yazıyı ki sormayın.. Şu sıralar makyaj aynama baktığım da çok fazla ürünümün biriktiğini görüyorum. Ve artık el atma vakti geldi diye düşünüyorum.
Ayrıca büyük bir taşınma olayım da olacak o yüzden yanımda çokta fazla gereksiz ürün götürmek istemiyordum. En azından bitirebileceklerime bir el atayım dedim.

Ve bitirme projemi başlatıyorum! 

Önce bitirmeyi hedeflediğim ürünlere bir gözatalım;

  

1.Nivea Soft el,yüz ve vücut kremi:Bu kremi kışın el kremi olarak kullanırım diye almıştım. Klasik bir nivea kremi. Yarısından fazlasını kullandım, şuanda el kremi olarak kullanıyorum. Umarım beni çok zorlamadan biter.

2.Flormar So Happy parfüm:Bu parfüm sanırım Watsons'tan ya da Gratis'ten tam hatırlayamadım ama belli bir harcamadan sonra hediye olarak verilmişti. Kokusu çiçeksi birazda meyvemsi hoş bir koku. Fakat hiç kalıcı değil maalesef. Zaten evde kullanıyordum bu parfümü birazda vücut spreyi olarak kullandım. Ve artık bitmeliii!

3.Maybelline Dream Matte pudra:Bu pudranın şu yazımda dibini gördüğümden bahsetmiştim zaten. Şuanda baya bir kullandım ve yanlarda azıcık kaldı.Elimde deli gibi pudra birikti. Çok seviyorum bu pudrayı ama artık kendisine veda etmeli diğer pudralarımı bitirmeliyim. Beni zorlamaz gibi gözüküyor.Ne dersiniz?

4.Flormar oje kurutucu sprey:Bu spreyi ayrıntılı bir şekilde incelemek için TIK TIK!! Gördüğünüz gibi elimde 2 tane var, beni zorlayacak ürünlerden olacak sanırım. :( Elimde NYC'nin kurutucu top coat'ı olduğundan beri bu güzellere el sürmez oldum.NYC oje kurutucu top coat'ı ayrıntılı incelemek için TIK TIK!  O yüzden bitirip bunları da taşınırken fazla yükten arındırmalıyım. 

5.Beauty Formulas Mentollü ayak kremi: Bu ayak kremi fena değildi. Fakat nezamandır elimde son kullanma tarihine yaklaştı gibi. Bu sebeple hemen bitirmeliyim. Çokta fazla kalmamış 3-4 kullanımlık gibi duruyor. 

6.Garnier Pure Active sivilce karşıtı kapatıcı roll-on: Ayrıntılı incelemek için TIK TIK! İşte bu fena! Felaket bereketli bir ürün! Bitmiyor yahu bitmiyor.. Elimdede tonla kapatıcı birikti. Umarım biter. 

7.Maybelline Rocket Mascara:Bu mascarayı çok seviyorum. Kirpiklerime çok hoş bir dolgunluk veriyor. Fakat kıştan beri elimde kurumaya yüz tuttu. Kullanıp bitirip yedeklemeyi düşünüyorum.

8.Clınıque Bottom Lash Alt kirpik mascarası: Bu mascarada çok çabuk kurumaya yüz tuttu. Sanırım elimi çabuk tutmam gerecek zira kurudu kuruyacak. Ayrıntılı incelemek için TIK TIK!!

9.Clınıque High Impact mascara:Ne zamandır bende ve hiç yüzüne bakmadım bu mascaranın. Bir de elimde çok mascaram var. Artık yavaş yavaş bitseler iyi olacak..

10.Clınıque Moisture Surge Nemlendirici Bakım Kremi: Bu kreme ayılıp bayılmıyorum. Şuanda elimde olay'in nemlendiricisi var ve bence o daha başarılı. E bu kremde az kaldı bitsede olay'e devam etsem.. Ayrıntılı incelemek için TIK TIK!!



Eveet.. Bitirme projemin baş rolleri bunlar arkadaşlar. Bu ay içerisinde bunlara yoğunlaşıp bitirmeyi düşünüyorum.
Bitirme projemin son gelişmelerini iler ki bitenler yazılarımda göreceksiniz.


Bana şans dileyin! :)


Sevgiyle kalın...


18 Temmuz 2013 Perşembe

Gratis'e Koşuyoruz!! İndirim Alarmı!!!

Merhaba kızlar haberi hemen vermek istiyorum! 
Gratis yeni yaşını kutluyor ve süper indirimlerle yine biz bayanları şımartıyor!




19-21 Temmuz arası geçerlidir. O yüzden elimizi çabuk tutuyoruz! :)



Görüşmek üzere... :)

16 Temmuz 2013 Salı

Pastel Sprıng Blush-On

Herkese merhabalar,


Bildiğiniz üzere yakın zaman içerisinde Pastel çok şirin allıklar sundu biz bayanlara.
Çok şirin minik renkli kapları ve çok hoş renkleri birarada.
Sınırlı sayıda bu allıklar. 2 rengi mevcut biri bal kabağımsı bir renge sahip, diğeri de şuan bende gördüğünüz bu şirin pembe renk.

Öncelikle kapları çok şirin! Minicik, çantaya atıp çıkmalık. Minikte bir aynası mevcut bu da biz bayanların ayrıca ayna taşıma olayını ortadan kaldırıyor.


Rengi görüyorsunuz pembenin çok hoş bir tonu. Özellikle de yaz için çok uygun cıvıl cıvıl bir renk.

Allığın dokusu kadifemsi gayet hoş bir yapısı var. Pigmentasyonu da yeterli derecede.

Zaten fiyat olarak inanılmaz uygun fiyatlı. Ve fıyatına göre güzel bir performansı olduğunu düşünüyorum.



Bu şirin allık için tek kötü bir özellik söyleyeceğim ki o da fazla kalıcı değil. 2-3 saate allık yanaklarınızdan kaybolabiliyor. Gün içinde tazelemeniz şart.


Söylediğim gibi ben bu allığı fiyatına göre gayet başarılı buldum. Almayı düşünenler ellerini çabuk tutsunlar derim, çünkü sınırlı sayıda çıkartılmış ürünler bu şirin allıklar.



Fiyatı:10 TL 



Güzel günler dilerim... :)


9 Temmuz 2013 Salı

Elidor Ekspres Bakım Spreyi(Yıpranmış Saçlar İçin)

Herkese merhabalar,



Elidor yeni saç bakım spreyleri çıkardı bildiğiniz üzere.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki çok fazla saç ürünü kullanan biri değilim, bir şampuan bir de saç kremi bana yetiyor. Zira sorunlu saçlarım da yok.

Bu ürünü denemek için aldım ve çok sevdim.


Çift bazlı bir sprey, kullanmadan önce iyice çalkalıyorum daha sonra nemli,ıslak veya kuru saçlarımın boylarına uyguluyorum. Hem saçımı çok güzel nemlendiriyor hem inanılmaz güzel yumuşatıyor hemde kolaylıkla taranabiliyor. Ve en sevdiğim özelliğinden biride normal de bu tarz saç ürünleri saçı ağırlaştırır, bu ürün ağırlık gibi bir his vermiyor.Vıcık vıcık yağlı bir his vermiyor.

Ben genelde banyodan sonra saçlarımı taramadan önce bu ürünü uyguluyorum, saçlarım uzun ve ince telli olmasına rağmen çok kolay taranabiliyor.

Bu üründe dikkat etmeniz gereken husus;saç diplerinize ürünü uygulamamanızdır.
Çünkü bu tarz ürünler saç diplerini yağlandırabilir. O sebeple sadece saçlarınızın boylarına uygulamanız gerek.

Bu spreylerin her saç tiplerine göre ayrı bir ürünü var, siz de kendi saç tipinize göre alabilirsiniz.


Eğer sizde saçlarınız için güzel bir bakım spreyi arıyorsanız bu spreyi gönül rahatlığıyla önerebilirim.


Fiyatı:9-10 TL civarı.


Mutlu günler!

5 Temmuz 2013 Cuma

Yüz Tipine Göre Güneş Gözlüğü Seçimi

Merhabalar,
 Artık yaz geldi, güneş güzel yüzünü bizlere gösterdi.
Tabi bizlerde kendimize uygun güneş gözlüğü aramaya başladık.

İşte bu yazıda göreceğiniz ;"hangi yüz tiplerinin, hangi güneş gözlüğü seçmeli? sorunsalı.


Önce tüm yüz tiplerini bir inceleyelim, sizlerde hangi yüz tipinde olduğunuzu buradan seçip hangi güneş gözlüklerini seçebileceğinizi keşfedin!




Resimler Google'dan alıntıdır.


Yüzünüzün şekli ne?
Yüzünüzün şeklinden emin olmayabilirsiniz. Yüz şeklinizden emin olun.
Yüzünüz 3 yatay çizgiye ayırın; alnınız ve gözleriniz, elmacık kemikleriniz ve burnunuz ve son olarak dudaklarınız ve çeneniz.
Eğer yüzünüzün hiçbir bölgesi diğerinden daha geniş değilse yuvarlak bir yüze sahipsiniz demektir. Eğer yüzünüz mükemmel bir yumurta şeklindeyse oval yüze sahipsiniz demektir. Eğer yüzünüzün orta bölümü diğerlerinden daha genişse (elmacık kemikleriniz belirgindir) ve alnınız ve çene çizginiz daralıyorsa, elmas yüz şekline sahipsiniz demektir. Eğer çok geniş bir alnınız varsa ve düz elmacık kemiklerine ve dar bir çeneye sahipseniz, kalp şeklinde ya da üçgen şeklinde bir yüzünüz var demektir. Eğer geniş bir alnınız ve geniş bir çeneniz varsa ve yüzünüzün orta kısmı çıkıksa kare bir yüzünüz var demektir. Eğer çok geniş alnınız ve geniş bir çeneniz varsa ve yüzünüz uzunsa, dikdörtgen yüze sahipsiniz demektir. Oval bir yüzle, dikdörtgen bir yüzü birbirinden ayıran şey alın kısmıdır.

Kare Yüz 
Resimler Google'dan alıntıdır.


Tipik özellikleri: Geniş alın, geniş kare çene, belirgin yüz kemikleri
Size en çok oval ve yuvarlak çerçeveler yakışır. Yüzünüz yeterince keskin olduğundan yumuşak çerçeveler seçmelisiniz. Köşeli güneş gözlüklerinden hoşlanıyorsanız kelebek model çerçeveleri (burun kısmından alın kısmına doğru genişleyen) kullanın.
Çok geometrik ya da dikdörtgen çerçevelerden kesinlikle uzak durun. Çerçeve rengi çenenize dikkat çekmemeli.

Resimler Google'dan alıntıdır.

Tipik özellikleri: Orantılı yüz hatları, alna göre daha ince çene, belirgin elmacık kemikleri
Çok şanslısınız, çünkü tüm çerçeveler size çok yakışıyor! Sezonun trendi yuvarlak vintage gözlükler tam size göre…
Kaçınmanız gereken tek çerçeve modeli ise çok geniş olanlar. Çerçeve üstünde süslemeler yüz şeklinizi kapatabilir.

Resimler Google'dan alıntıdır.
Tipik özellikleri: Enine göre daha uzun yüz kemikleri, sivri çene kemiği ve çıkık alın
Kenarları köşeli modeller yüzünüze hacim katmaya yardımcı olur. Geniş çerçeveleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Göz çevresi uzunluğundan daha uzun modelleri tercih edin. Dekoratif çerçeveler de size çok yakışacaktır.
Kesinlikle küçük, dar ve yuvarlak çerçeveler kullanmayın.

Resimler Google'dan alıntıdır.

Tipik özellikleri: Dolgun yanak bölgesi, küçük çene, orantılı yüz kemikleri
Tek ihtiyacınız olan yüzünüze biraz ‘köşe’ eklemek… Yeterince belirgin yanak bölgeniz olduğundan sadece üstten çerçeveli modelleri kullanabilirsiniz. Köşeli ve geometrik modeller de size çok yakışacaktır.
Küçük ve aşağı doğru genişleyen çerçevelerden uzak durun.
Kalp yüz
Resimler Google'dan alıntıdır.

Tipik özellikleri: Geniş alın, yüksek elmacık kemikleri, ince uzun çene
Küçük, yuvarlak çerçeveler yüz şeklinize en çok yakışan modeldir. Yuvarlanmış köşeleri kullanın. Elmacık kemiğinizin altında kalan bölgeye hacim kazandırmak için üstte ince, altta kalın ve belirgin modelleri rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Dekoratif ve alın tarafında çok geniş çerçeveleri tercih etmeyin.
Üçgen yüz
Resimler Google'dan alıntıdır.

Tipik özellikleri: Dar çene – geniş alın veya geniş çene – dar alın
Kalın çerçeveler size çok yakışacaktır. Bunun dışında yüzünüzün daha dar olan kısmına hacim katacak yarım çerçeveler kullanabilirsiniz. Alın bölgeniz genişse yuvarlak kenarlı küçük modelleri tercih edebilirsiniz.
Kaş gölgenizden uzak duran çerçevelerden kaçının.





Sevgiyle kalın!


Bloglovinden takip etmek için TIK TIK!

4 Temmuz 2013 Perşembe

The Balm Bahama Mama

Herkese merhabalar,


Bugün sizlerle The Balm'ın "Bahama mama" bronzerını konuşacağız.


Bu bronzer'ı daha çok kontür yapmak için kullanıyorum ama yaz aylarında allık içinde kullananları duydum, ben çok tercih etmem allık için ama kontür için benim açımdan ideal.


+Olumlu özellikleri:
  • Kalıcılığı çok güzel.
  • Eğer çok beyaz tenli değilseniz çok hoş doğal bir duruşu var.
  • İçerisinde sim ve sedef yok. Kontür için çok uygun.
  • Bir bronzer olmasına rağmen içerisinde turunculuk yok bu sebeple daha keskin kontür severlerin hoşuna gidebilecek bir ürün.
  • Kabı çantaya atıp çıkmalık çok ideal ve çok şirin.





-Olumsuz özellikleri:

  • The balm'ın genelde bütün toz ürünlerinde olan bir sorun "tozutması". Mat olduğu için bu tozutma dahada fazla var malesef.
  • Eğer çok beyaz tenliyseniz çok dikkatli kullanmanız gerek çünkü koyu bir rengi var, ürünü aldığınızda fırçayı sirkelemeyi lütfen unutmayın yoksa kontürünüz bir çamur görüntüsüne dönüşebilir.



Fiyatı:25 TL civarı olması gerek. Fakat Gratis indirimleri çok oluyor, bence bu ürün hala elinizde yoksa kaçırmayın derim. ;)


                                                       

Sevgiyle kalın! 

1 Temmuz 2013 Pazartesi

Yves Rocher Allık(10-Teint Claır Rose)

Selamlar! :)


Bugün sizlerle Yves Rocher'in "10-Teint Claır Rose" isimli allığını konuşacağız.


Bilmem hatırlarmısın Yves Rocher'da birara parfüm alana allık hediye ediyorlardı. Benimde o kampanyadan aldığım bir allıktı bu.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki harika bir pembe tonu bu allıkta ki. Fakaat keşke birde rengini verseydi. :(


Belli bir zamandır elimde olan fakat hiç sürmeye elimin gitmediği bir allık malesef. 
Yapısı, kadifemsi bir dokusu var. Tozutması az. Ve ilk defa gerçekten ilk defa bir allığın kokusuna bayıldım! Ciddi anlamda allık harika kokuyor yahu! Bir çiçek kokusu ama ne koku bayıldım kokusuna. Hatta birara Tekin Acar'a ya da Sephoraya falan gidip yanımada bu allığı alıp , orda ki çalışanlara koklatıp "şey.. Bu kokuda bir parfüm varsa hemen alayım" demek istiyorum, o derece yani.  :)
Neyse kokusunu ballandıra ballandıra anlattıktan sonra bu allığın pigmentasyonuna gelirsek, kesinlikle vasat. Resmen kazısam çıkmıyor şu gördüğünüz renk. Bu renginde mi var bir sorun yoksa  diğer allıkları da mı böyle bilemeyeceğim. Bunu sürdüğümde allık sürmüşmüyüm sürmemişmiyim belli olmuyor. Bu yazı için swachlamak istedim kazıdım resmen allığı yinede rengini vermedi. O yüzden size swachlarını gösteremeyeceğim. :(
Normalde fiyatıda performansına göre çok fazla. Eğer kendi paramla almış olsaydım sanırım içim yanardı. :( Ama dediğim gibi bu renktemi sorun yoksa Yves Rocher'in her allığında böyle bir sorun var mı, başka allıklarını kullanmadığımdan bilemeyeceğim. 



Fiyatı:42.90 TL



Görüşmek üzere! :)


Bloglovinden de takip etmek için: TIK TIK!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...