Translate

27 Nisan 2013 Cumartesi

Nisan 2013 favorilerim ve sık kullanınlar

Herkese mutlu günleer :) Nisan ayı favorilerim ve sıkça kullandığım ürünlerle ilgili dedikodular yapacağız bu yazıda :) Öncelikle şunu belirtmeliyim ki her sık kullandığım favorim değil, her favorim ise sık kullandığım değil. Bu yüzden bu ürünlerden bazıları favorim bazıları ise favorim grubuna girmeyen fakat bu ay boyunca sık kullandığım ürünler.

Haydi başlayalım..
İlk olarak ben Nisan ayı favorilerimi/sık kullandıklarımı 2 gruba ayırarak göstermek istedim, böyle olmasaydı daha karmaşık olacaktı yoksa. 1. grubumuz: "cilt bakımı" 2. grubumuz: "kozmetik".

Ozaman ilk grubumuz olan "cilt bakımı" ile başlayalım...


Soldan başladığımızda ilk Bee Beauty markasına ait vücut peelingi ve body butter'ı görüyorsunuz bunlara bayılıyorum! Ve vücut peelingi benim için dünyanın en güzel vücut peelingi, yazısını mutlaka hazırlayacağım. Sizlerede tanıtacağım. Buarada bu markayı sadece Gratislerde bulabiliyorsunuz.

Daha sonra Yves Rocher'ın çift bazlı göz makyaj temizleyisini görüyoruz, ben normalde çift bazlı temizleme sularını sevmiyorum, ama bu ürün bence çok güzel, göz makyajını güzel çıkartıyor ve rimelde zorlamıyor.

Bir diğeri ise Yves Rocher roll-on, bu ürün çok sevilen bir ürün ben pek sevmesemde diğer roll-on'lara ziyade içinde daha az kimyasal bulundurduğu için kullanıyorum.

Gelelim Beauty Formulas gece el kremine, bunu aldığımdan beri kullanıyorum, bence güzel bir nemlendirmesi var. Özelliklede kış günleri çok iyi gelecektir. İçinde küçük mavi tanecikleri var ve sürdüğünüzde onlar yok oluyor, güzel bir nemlilik hissi veriyor. Sadece kokusunu pek sevmedim, ama okadarda rahatsız etmedi açıkçası.

Clınıque'in moisture surge nemlendiricisini görüyoruz hemen roll-on'un altında. Bu nemlendiriciyi seviyorum yapısı jel kıvamında ve yağlı değil. Bu yüzdende yağlı ciltler için harika bir nemlendirici olabilir, makyaj bazı olarakta güzel oluyor.

Bir diğer ürün ise Loreal Paris perfect clean yüz peelingi, bu ürün yüz temizleme açısından pek güzel, severek kullanıyorum. Ayrıca çokta bereketli nezamandır elimde.

Sonra ki ürün ise blistex med plus, bu ay bu lip balmı çok kullandım. İyileştirici harika bir özelliği var, benim gibi sorunlu dudaklara sahipseniz kesinlikle tercih edin derim,benden tavsiye.

Son olarak ise Cettua markasının burun bantları, ben bunlara resmen aşığım! Şuana kadar kullandığım bütün burun bantlarını es geçtim bu üründen sonra. Bence harika iş çıkarıyor. Buarada bu markayı da sadece gratislerden temin edebiliyorsunuz.


Evet şimdi "kozmetik" kısmına geçelim... :)


İlk olarak The Balm'ın FRAT BOY isimli allığını görüyorsunuz. Bu allığın rengine,duruşuna,kalıcılığına bayılıyorum. Benim allıktan istediğim renk tam olarak bu. O yüzden elip hep bu allığa gidiyor.

 Daha sonra Maybelline dream matte pudrayı görüyorsunuz, bu ürünü bitenler/dibi görünenler yazımdada gördünüz. Seviyorum bu pudrayı ve oldukça kullandım. Yüzde ki yağlanmayı geciktiriyor. Mat bir bitişi var.

Diğer ürün ise The Balm shelter, bu bir renkli nemlendirici, Sanki rengi bir tık koyu geldi bana ama yine de severek kullandım bu ürünü. Biraz ıslak olmasından rahatsızım sadece. Onun haricinde hoş bir ürün bu ay baya kullandım.

Essence kaş kitinden bahsedelim(balm shelter'ın altında). Bu ürünü nezamandır kullanıyorum, bence fiyatına göre çok güzel. Ben koyu rengini kullanıyorum. Sadece tek sevmediğim hatta nefret ettiğim özelliği kabı. Bu kadar kalitesiz bir kap olamaz heralde. Ama onun haricinde güzel bir kaş kiti.

Daha sonra Watsons markalı makyaj süngerine geçiyoruz, bu sünger beauty blender çakması ya da dupesimi nedir bilemedim. :) Ama hoş, işini iyi yapıyor diyebilirim. 2 tane var elimde fırçalarım kirli olduğu zamanlarda bu süngeri kapatı,fondoten sürmek için kullanıyorum ve iyi bir sonuç veriyor.

Gelelim Maybelline color tattoo on and on bronze rengine. Ben color tattoo'lara bayılıyorum bir çok rengine sahibim. Ama bu rengi  bir başka yahu.. :) Oldukça kalıcı ve pratik farlar, kesinlikle tavsiye ederim.

Maybelline rocket mascarayı görüyorsunuz, aldığımdan beri elimden düşmüyor. Dolgunluk verme açısından mükemmel işlevi var, amaa.. Maalesef uzatma işlevi çok fazla yok. :( O da olsa çok güzel olucak. Ama olsun yinede bir harika bu rimel. Fakat bir beğenmediğim özelliğini daha söyleyeceğim o da pul pul dökülüyor olması. :(

Diğeri ise şu yazımda bahsettiğim--> YAZIYI GÖRMEK İÇİN TIK TIK! bu yazımda da yer ettiğim Clınıque alt kirpik maskarası, bununla ilgili yorumlara verdiğim linkten bakabilirsiniz. :)

Bir diğer ürün ise Rimmel London match perfection kapatıcı+aydınlatıcı. Ben göz altı kapatıcısı olarak kullandım, bence drugstore bir kapatıcıya göre gayet güzel. İyi bir kapatıcılığı var. Fakat çizgilere doluyor bu yüzdende pudrayla sabitlenmesi şart.

Gelelim Garnier'ın sivilce karşıtı roll-on kapatıcısı. Pek fazla bir kapatıcılık beklemeyin. Ama sivilceyi kurutma ve küçültme olayı güzel.

Diğer ürün ise şu yazımda bahsettiğim-->YAZIYI GÖRMEK İÇİN TIK TIK! Clınıque chubby stickler, üstünde tekrar söz etmeye gerek yok, aşığım! :)

Gelelim onun yanında ki The balm'ın Ima goodkisser ruju, ben genel olarak The balm'ın rujlarını seviyorum, diğer renklerinede sahibim. Bu renginide bu ay çok severek kullandım. THE BALM'IN 2 RUJUNUN İNCELEME YAZISI İÇİN BURAYA TIK TIK!

Son olarakta The balm balm jovi paleti. Bu ay bu paleti çok kullandım. Tozutması dışında gayet güzel bir palet bence.


EVEET.. Benim Nisan 2013 favoriler ve sık kullandığım ürünlerim bukadardı. Sizlerin yorumlarınız neler?? Sorularınız var ise alta yorum atmanız yeterli. Sizleri seviyorum, vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler. :) HOŞÇAKALINN :)


6 yorum:

  1. çok iyi bir yazı olmuş yaa, bu derece özenmen gerçekten güzel. Bee Beauty vücut peelingi benim de favorilerim arasında, gerçekten bayılıyorummm onaaa :))
    acemi bir blogger olarak bloguma beklerim ben de :))
    www.modadevrim.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. kolay gelsin..:)
    http://zoomlabakalim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. seçimlerin güzelmiş canım:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...