Translate

1 Mayıs 2013 Çarşamba

Makyaj çantamda neler var?

Herkese mutlu günler.. :) Benim için bir ilki yapıyorum ve ilk makyaj çantamda neler var yazımı sizlere sunuyorum. :) Öncelikle şunu söylemeliyim ki makyaj çantam günden güne değişir. İçinde ki ürünleri o günki makyajıma ve ihtiyacıma göre seçip koyuyorum. Haydi bakalım bugün makyaj çantamda neler neler varmış? :)

İlk olarak çantanın dış görünüşüne biraz gözatalım..


Neon pembe renginde clınıque'nin bir makyaj çantası bugün kullandığım. Oldukça kullanışlı, geniş ve büyük. Bu makyaj çantamı gerçekten çok seviyorum. 

 Kabataslak bir görünürden içine bakarsak durum bu, kabul ediyorum biraz karmaşık gibi görünüyor :) (biraz mı?) :) Ama biz bayanlar "bunu kullanırım lazım olur bunuda alayım" diye diye bütün ürünleri atıyoruz çantaya malum. :)
 Eveet.. Yavaş yavaş ürünleri çıkarmaya  kurcalamaya başlayalım..  Bakalım neler neler varmış çantada.. 

Öncelikle The Balm'ın renkli nemlendiricisi karşılıyor bizi ten grubunda. Onu sabitlemek için kullandığım The Balm'ın Sexy Mama pudrasını gün içinde tazelerim, yağlanmayı engellerim diye çantamda genelde bulundururum.  Sonra bugün içinde gözaltlarıma uyguladığım Rimmel London kapatıcısını koymuşum çantaya, malum tazelemek gerekebilir.



Daha sonra iki de rimel almışım yanıma, Biri şu yazımda bahsetmiş olduğum clınıque high impact mascara, diğeri ise şu yazımda bahsetmiş olduğum clınıque alt kirpik mascarası. Gün içinde tazelemem gerekebilir diye aldım yanıma.



Sonra iki kalem çıktı makyaj çantamdan, biri clınıque'nin kahverengi göz kalemi, bunu keskin bir görüntü istemediğim de eyeliner olarak bazen uyguluyorum. Diğer kalem ise Flormar'ın 219 numaralı dudak kalemi.



Dudak ürünlerinden devam edersek; Burt's Bees narlı dudak balmı ve yine şu yazımda bahsettiğim Lancome ruju almışım yanıma. Dudak balmı sürekli yanımda bulundurmak durumundayım çünkü dudaklarım çok kurur ve Lancome'un bu rujunun altınada balm sürmeden fena oluyor.


Görüldüğü gibi sadece bir fırça almışım yanıma, o da Ecotools'un kabukisi. Pudra tazelemek için fena bir fırça değil. Biraz daha pofidik ve büyük olsaymış tam pudra uygulamalık olurmuş.


Gün içinde kullandığım Maybelline color tattoo permanent taupe rengi var makyaj çantamda ve allık olarakta Rimmel Londron Lasting Finish 050 live pink rengi var. Bu allığı gerçekten çok seviyorum.


Sonlara yaklaşırken muhakkak çantamda daimi bulunan el kremi olur. Bugünde bu el kremini koymuşum çantama. Eh fena değil, çokta bayıldığım bir krem diyemem.


Evett kurcalamamız bitti sanırım, gördüğünüz gibi makyaj çantam boşaldı ve son hali budur. :)
Sizce abartmışmıyım? :) 

Umarım keyifle okuduğunuz bir yazı olmuştur,sizleri seviyorum. 

Keyifli günler dilerimm :)

12 yorum:

  1. Hepsi çok çok güzel :))

    YanıtlaSil
  2. Balm Shelter ve rimmel kapatıcı benim de makyaj çantamdadır her daim :) clinique alt kirpik maskarasını Görkem'de de gördüm deli gibi istiyorum :D Fiyatı nedir acaba hatırlıyor musun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, canım şu yazımda clınıque alt kirpik mascarasının detaylarını verdim göz atabilirsin---->>>http://solmazilemakyaj.blogspot.com/2013/04/clinique-bottom-lash-mascara-alt-kirpik.html :)

      Sil
  3. Canım hepsi çok güzelde gün içinde ten grubundan likit ürünlerini tazelememeni tavsiye ederim. Hatta ben yağlı cilt olarak pudra tazelemeyi bile azalttım bilirsin gratislerde cettua diye bir marka var onun yağ emici mendiileri ideal ve kurtarıcı. öpüyorum çoook :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım haklısın likit ürünleri normalde tazelemiyorum tabi, fakat yaz geldi deli gibi sıcak ve akıyor likit ürünler :(:( Bende kullanıyorum yağ emici mendillerden zaten onlardanda olmasa yandık. Bende öpüyorum çook :)

      Sil
  4. selam clınıque göz kaleminden memnunmusun???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, evet memnunum yumuşak,kaygan,rengini iyi veriyor. Üstelik kalıcığıda çok güzel. Fakat şunu belirteyim ben göz içime kalem uygulamam, yazımdada belirttiğim gibi bazen kirpik diplerime eyeliner olarak uyguluyorum bu sebeple göz içine performansını bilemeyeceğim. Farklılıklar gösteriyor. Görüşürüz :)

      Sil
  5. merhabalar,

    gayet kullanışlı bir makyaj çantası.çoğu benimde çok severek kullandığım ürünler.merak ettiğim kabuki fırçası,ecotools'un fırçalarını beğeniyorum.kabukisini alsam mı acaba?
    blogunu takipteyim,bende beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ecotools'un kabukisi sanırım tek satılmıyor, setlerinde çıkıyor. Benim fikrimi soruyor isen bence gayet güzel fırçalar ecotools'un fırçaları. Kıl dökmem, dağılma gibi bir olayları yok. Ayrıca yumuşacıklarda. :) Teşekkür ederim güzel yorumun için, bloğuna bakıyorum şimdi.:)

      Sil
  6. high impacti ben de yazmıştım blogumda, günlük olarak fena değildi. permanent taupe ctyi yeni aldım ama daha açmadım, bakalım herkes çok memnun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım, bir göz at permanent taupe'e derim. :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...