Translate

19 Mayıs 2013 Pazar

Maybelline 24 Saat Kalıcı Ruj 510 Red Possion

Herkese merhaba :)

Bugün bloglarda ve youtube makyaj kanallarında çokça rastladığımız Maybelline 24 saat kalıcı rujunu inceleyeceğiz.Bende ki rengi" 510 red possion" 


Rengi harika bir kırmızı. 
 Bu rujları gerçekten çok merak ediyordum. Çünkü Maybelline'nin kalıcı ürünleri gerçekten dedikleri gibi kalıcı oluyor. O yüzden bir bakmak istedim fakat böylesine seveceğimi düşünemedim. :)


Ruj iki bölümden oluşuyor biri ruj bölümü diğeri ise lip balm bölümü.


 İkisinin de swacht'ını  görüyorsunuz elimde. Öncelikle lip balmından nefret ettim. Lip gloss gibi bir yapısı var ve nemlendirmeside yok gibi birşey. Fakat rujuna bayıldım. Likit bir yapısı var, resimde gördüğünüz ilk sürüş hali. Ruj dudaklarınızda birkaç dakika içinde kuruyor matlaşıyor sanki dudakta sabitleniyor. Mükemmel birşey. Dudakta sabitlendiği içinde ne dağılma ne kuruma ne çizgilere dolma hiç birşey yapmıyor. Ki bu bir ruj için bulunmaz hint kumaşı gibi birşey bence. Hatta bu ruju kuruduktan sonra bir peçeteyi yada elinizi öpün göreceksiniz ki ruj oraya çıkmıyor. :) Mat rujları sevmiyorsanız üzerine lip balmını sürebilirsiniz.
 Kesinlikle kalıcığına bayıldım. Normal makyaj temizleyicilerle çıkmıyor. Suya dayanıklı, çift bazlı makyaj temizleyicilerle çıkıyor.

Bu ruj için sadece bir kötü özellik söyleyebilirim o da dudakların orta kısmında yemek yediğinizde çıkma yapıyor, ozaman tazelemeniz gerekebilir. O da minik dikeni olsun diyorum ben. Dediğim gibi ben bu ruja bayıldım! Diğer renklerinden de stok yapacağım. :)

Fiyatı:22 TL

8 yorum:

  1. Hiç dikkatimi çekmemişti daha önce.Güzel görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ben bu ruju çok aramıştım bir ara ama Türkiye'de yok demişlerdi sonuç olarak. Siz nereden aldınız? Türkiye'de bir mağazadan mı yoksa yurt dışından mı? bir de Türkiyedense nereden aldınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiyede Watsons mağazalarından almıştım. Watsonslarda bulabilirsiniz. :) Fakat Türkiyede çok fazla renk seçeneği yok maalesef..

      Sil
  3. maalesef artık watsonslar da satmıyor:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi? Bilmiyorum, bu yazıyı yazdığım dönemde watsonslarda vardı. Fakat sanırım ben görüyorum hala. Yinede araştırmak,sormak gerek...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...