Translate

27 Temmuz 2013 Cumartesi

Loreal Paris True Match Fondoten

Herkese merhabalar,


Biara yabancı Youtuberlar ve Blogerlar tarafından çok konuşulan bu "Loreal Paris True Match fondoten" ile ilgili konuşacağız.

Doğal duran ama kapatıcılığıda orta seviyede olan bir fondoten arıyordum ki o sıra bu fondoten ünlendi. Bende denemek için almıştım. Ve uzun süredir kullanıyorum.
Buarada benim rengim "D3/W3 BEIGEDORE/GOLDEN BEIGE"






  • Öncelikle şişesi gördüğünüz gibi pompalı ki bu çok güzel bir özellik, ürünü nekadar kullanmak istiyorsanız o kadar alabilme şansınız var.


  • Fondotenin içerisinde spf 17 var, güneş koruyucu olması gerçekten güzel, en azından zararlı ışınlardan cildimizi bu şekilde koruyabiliyoruz.

  • Renk skalası oldukça geniş. Büyük ihtimal sizin kendi renginizi bulmanız olası.

  • Klasik fondoten miktarı "30 ml" bu fondotende de var.

  • Orta kapatıcılığa sahip. Hatta orta ve üstü bile diyebiliriz. Benim açımdan yeterli. Yüz de ki kızarıklıkları vs kapatıyor. Ama çok sorunlu bir cilde sahipseniz ya da çok kapatıcı özellikli bir fondoten arayışındaysanız size pek yeterli gelmeyebilir.


  • Ne çok mat ne çok glowy(parlak) bitişli. İkisi arasında hoş bir geçişi var.


  • Yüzünüzde kesinlikle maske gibi durmuyor, oldukça doğal bir görüntü veriyor. Ki zaten bu fondotende de en çok sevilen en çok konuşulan özelliği buydu.

  • Her cilt tipi için uygun olduğunu düşünüyorum. Eğer çok kuru bir cilde sahipseniz altına iyi bir nemlendiricinizi kullanmanız da fayda var. Ki aslında bunu söylememe bile gerek yok çünkü çok kuru ciltler nemlendiricisiz gezmez. :) 
  • Yağlı ciltliyseniz 1-2 saat içinde parlama sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Ki bu yağlı ciltliyseniz her fondoten de olağan birşeydir.Bu sorun içinde gün içinde fondoteninizin üzerinden mat bitişli bir pudrayla tazeleyebilirsiniz veya yağ emici mendiller ile de yüzünüzde ki yağı alabilirsiniz.

  • Ayrıca yüzde bir ağırlık hissi vermiyor. "ben fondeten sürdüm" diye bağırmış edası olmuyor yüzünüzde. Ki bu bayıldığım bir özelliği.

  • Kalıcılığı  minimum 5-6 saat diyebilirim.  


Fiyatı: 50 TL  civarı.




Yeni yazılar da görüşmek üzere,
Mutlu günler... :)


Önemli not:
"Loreal Paris lütfen hayvanlar üzerinde deney yapmaktan vazgeç."





13 yorum:

  1. açıkçası Loreal'e 50 tl vermek yerine biraz daha para ekleyip daha high end bir ürün alırım daha önce gerçi hiç almadım en pahalı fondotenim sanırım rimmel london match perfection fondöten :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ama loreal'in arada sırada güzel indirimleri oluyor. Bence ozamanlarda alınacak güzel bir fondoten.

      Sil
  2. BU FONDOTENE AŞIGIMMMMMM

    YanıtlaSil
  3. bende bu fondötenin c1 renginden kullandım bir şişe bitirdim ikinci şişem elimde var. Ancak yazın renginden dolayı kullanamıyorum. Kışın kullanmayı daha çok seviyorum. Gerçekten güzel bir fondöten ancak bir süre sonra pudramsı kıvam aldığı için üzerine çok kapatıcı bir pudra kullanmak yerine transparan bir pudra kullanmakta fayda var diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, verdiğin tavsiyeler için teşekkürler. :)

      Sil
  4. Gule gule kullan canım.. Fondotenlerle cok aram yok sanırım. BB krem ve pudra ikisilini seviyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım bu sıcakta zaten fondoten sürülmüyor. :( Buara teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Merhabalar canım,
    Bloğunu çok beğendim ve izlemeye aldım. Bana da beklerim. Güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle. Sevgilerimi bıraktımmmm....:)))

    YanıtlaSil
  6. Bu fondötene kesinlikle bayılıyorum. Blogumu daha yeni açtım ve ilk gönderim Loreal True Match fondoten, bir de benim gözümden bakın :) http://niloyloy.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. merabalr ben 12 yaşındayım ve bu sivilce vede sivilce sonrası oluşan kızarıklıklar için okulda da kullanabileceğim bir fondöten istiyorum acaba bu yaşta kullanmamda bir sakınca var mı ? okulda koşturmada kullanılabilir mi ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...