Translate

29 Eylül 2013 Pazar

Eylül 2013 Bitenler

Herkese merhabalar,


Her ay olduğu gibi bu ayda aralıksız devam ediyorum ürün bitirmeye.
Biliyorsunuz ürün bitirme projesi başlatmıştım, projemde ki ürünlere ağırlık vermeye özen gösteriyorum.


  1. Adidas fresh duş jeli: Ba-yıl-dım! Açıkçası neden bu duş jelinin bitmeden fotoğrafını çekmedim de yazısını yazmadım diye o kadar kızıyorum ki kendime... Tam yazlık bir kokuydu ve sürdüğünüzde inanılmaz ferahlatıyordu. Kesinlikle yazın defalarca alacağım bir duş jeli oldu.
  2. Superdrug hindistan cevizli duş jeli: Biliyorum ki bitenlerimde artık bu duş jelini görünce hiç şaşırmadınız. Defalarca bitirdiğim,uygun fiyatına göre çok iyi işler yapan bir duş jeli. Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!
  3. Flormar oje kurutucu sprey:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Severek kullandığım, gayet pratik,işe yarayan bir oje kurutucuydu.Ayrıntılı incelemek için => TIK TIK!
  4. Fresh'n Soft makyaj temizleme mendili: Normal bir makyaj temizleme mendiliydi. Ben bu tarz mendillerden çokta birşey beklemiyorum,sadece makyajın görünürlüğünü temizlesin gerisini makyaj temizleme jellerine bıraksın yeter. Tekrar alırım.
  5. Garnier Pure Active sivilce karşıtı kapatıcı roll-on: Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Ne zamandır elimdeydi. Çok bereketli bir ürün. Çok şükür ki bitti. Severek kullandım. Sivilcelerin üzerine uyguladığımda zamanla sivilceleri küçülttü ve kuruttu. Kapatıcılık durumu pekte yoğun olmasa da renk eşitliğini sağlayıp,kızarıklıkları kapattı diyebilirim.Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!
  6. NYC oje kurutucu top coat: Çok severek kullandım fakat bukadar çabuk kuruyacağını düşünmüyordum. Bildiğiniz 2 ayda sakızlaştı. Kullanılacak halde değil açıkçası. Maalesef atıyorum. Tekrar alırım. Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!
  7. Olay Active Hydrating yağlı/karma ciltler için nemlendirici jel: Yaz için çok güzel bir nemlendirici. Yazın inanılmaz nemlendirici kusan bir cildim varken bu nemlendiriciyle tanıştıktan sonra yazın nemlendirici sorunum çözülmüş oldu. Şuan kullanmaya devam ediyorum ama havalar soğuyunca daha yoğun bir nemlendiriciye ihtiyacım olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıntılı incelemek için =>TIK TIK!



Mutlu pazarlar...


MİNİK HEDİYE ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR,KATILMAK İÇİN -> TIK TIK

14 yorum:

  1. NYC oje kurutucu top coatı alıp dnemek istiyorum çok güzel bir yazı olmuş canım eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Flormar kurutucudan çoğu kişi memnun olmadıgını dile getirmiş ama bende aksıne senin gibi sevdim :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben vlogerlar ve blogerlar da çokça sevildiğini duydum. Aynen bende çok seviyorum çok pratik. :)

      Sil
    2. o beğenmeyenlerden biri benim :))

      Sil
  3. Bende nyc oje kurutucuyu cok begeniyorum . Herkesin beklentileri begenileri farkli tabiki. Garnier roll in u bitirdiguni gorunce cok sasirdim ben bir turlu bitiremedim hatta kullanamadim da cope gitti kendisi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım NYC kurutucuyu bende çok severek kullandım,inceleme yazımda da belirtim zaten. Fakat çok çabuk sakızlaştı ve kurudu. Buarada Garnier roll-on da nezamandır elimdeydi çok şükür bitti. :)

      Sil
  4. NYC oje kurutucu top coatı ben de merak ediyordum, bugün alışverişe gittiğimde alırdım görseydiim. :) darısı bitirmek istediklerinin başına canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka dene derim NYC kurutucuyu canım. Teşekkürler :*

      Sil
  5. ay ne güzel az bitmiş :)) az bitsinki çok alma gereği duyma paran cebinde kalsın :)) hihihi

    YanıtlaSil
  6. gelsin yeniler ama önce stoklar ve project pan bitsin:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Project pana düşecek kadar çok alanlar düşünsün hahaha :)) benim eksiğim dolu eksiğimmmmmm :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...