Translate

4 Kasım 2013 Pazartesi

Ekim 2013 Bitenler

Selamlar,


Her ay olduğu gibi ekim ayındada kendimce birkaç şey bitirdim. 
Bitirdiğim ürünlerin arasında Ürün bitirme projem'de olan ürünlerde mevcut.




  • Watsons kare pamuk: Sürekli aldığım,severek kullandığım şeylerden birisi. Ojelerimi çıkarmakta ve göz makyajımı temizlemekte çok iyi işler çıkartıyor. Ayrıca oldukça bereketli.(210 adet)
  • Watsons Plumping Lip Gloss(kirazlı): 2 yıldan fazlaca bir süredir makyaj çekmecemde öylece duruyordu. Tahmini 2 kere falan kullanmışımdır. Çok fazla yapış yapış, ağır bir hissi var dudaklarda. Hiç sevemedim. :( Maalesef çöpe gidiyor. Tekrar almam.
  • Gratis Kağıt Törpü: Gratislerde el kremi+törpü setleri vardı hatırlayanınız vardır. Onların içinden çıkan bir törpüydü. Artık kullanılmayacak halde. Yüzeyi parçalandı. O sebeple atıyorum.
  • Maybelline Dream Mat Pudra:Bu ürün,ürün bitirme projemdeydi. Çok severek kullandığım bir pudra. T bölgemde ki yağlanmayı çok güzel kontrol altına alıyordu. İstediğim matlık görüntüsünü yeterli bir şekilde verdi. Hafif yapılı, transparan bir pudra arayışındaysanız kesinlikle tavsiye ederim.
  • Nivea Suya Dayanıklı Göz Makyaj Temizleyici: Yedeğini aldım kullanıyorum bile, en ağır makyajlarımı bile kolaylıkla çıkaran çok başarılı bir temizleyici. Ayrıntılı incelemek için-->TIK TIK!!
  • Palmolive Thermal Spa Duş jeli( Termal su mineralleri ve beyaz kil): Bende ki minik boyu. Kokusuna yapısına kısacası herşeyine BAYILDIM! Mis gibi temizlik kokusu bir harika. Bana baharı hatırlatıyor bu duş jeli. Kesinlikle tekrar tekrar alacağım.


Evet benim ekim ayı bitenlerim bunlar. Her zaman ki bitenler sloganımızı söyleyip yazıyı bitiriyorum; "Bitsin eskiler,gelsin yeniler!" :)



Yeni yazılarda görüşmek üzere,keyifli günler...



MİNİK HEDİYE ÇEKİLİŞİM HALA DEVAM EDİYOR,KATILMAK İÇİN -> TIK TIK



6 yorum:

  1. Palmolive thermal spa duş jeli benim sürekli kullandığım bir ürün son alışverişimde çikolatalı olanını kızımın baskısı ile aldım ama sevemedim bir türlü. Kare pamuğu ise alınacaklar listesine ekledim teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hah sonunda Palmolive çikolata tutkusunu sevmeyen birini de daha rastladım! :) Bende sevmiyorum yahu çok ağır kokuyor. :)

      Sil
  2. Yılbaşı indirimi olunca hafif yapılı, transparan bir pudra almayı düşünüyorum aklımda olsun Maybelline..
    Güle güle gitsin bitenler.. Gelsin yeni ciciler :))

    YanıtlaSil
  3. niveanın makyaj temizleyicisini kullanmadım hiç, aklımda olsun, eskiler gitsin yeniler gelsiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir dene derim canım. :) Aynen gelsin yeniler! :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...