Translate

19 Nisan 2013 Cuma

Mart-Nisan ayı bitenler/dibi görünenler


Merhabalaar.. :)
Yeni bir yazıyla daha beraberiz. 
Bu yazı da mart ve nisan ayının ortasına kadar bitirdiğim ürünlerden bahsediceğim sizlere...

  • Maybelline BB krem: Bunu kıştan beri kullanıyordum,bitti. Fena bir ürün değildi.
  • Rimmel London match perfectıon concealer&higlighter:Yedeği vardı elimde bence drugstore bir kapatıcı olarak iyi bir kapatıcı. Göz altlarıma uyguluyordum, çizgilere dolma yapıyor pudrayla sabitlenirse bir kaç saat idare edebiliyor.
  • Rimmel London Stay Matte concealer:Nefret ettiğim bir kapatıcı oldu, sabitlenmiyor,ciltle bütünleşmiyor kesinlikle. Bitirene kadar canım çıktı.
  • Rimmel London Lash accelerator  mascara:Kirpikleri uzatma konusunda gayet başarılı fakat volume konusunda vasat bir mascara.
  • Neutrogena lip balm:Nemlendirmesi fena değil, çokta bayıldığımı söyliyemem,Genelde rujların altına baz olarak sürüyordum. Nemlendirici olarak pek kullanmadım.
  • Maybelline dream mat pudra:Bitirmeme çok az kaldı, severek kullanıyorum,ciltteki yağlanmayı geciktiriyor.
  • Elidor onarıcı ve yeniden yapılandırıcı sac bakım kremi:Şu sıralar saç kremlerimde vazgeçilmez oldu.

Evet bu aylık bitirdiklerim bunlar, daha ayrıntılı yorumlar istiyorsanız yorum kısmına yazabilirsiniz. Ayrıca sizinde bitirdiğiniz ürünleri merak etmiyor değilim, sizlerde benimle bu ürünleri paylaşmaya ne dersiniz? Yorum kısmına yazabilir ya da bloğunuz varsa bitenler yayını yaptıysanız yorum kısmında paylaşabilirsiniz tekrar.

Şimdilik bukadar, hoşçakalınnnn :)

2 yorum:

  1. mybelline bb kremden memnunmusun? en cok hangi bb kremi önerirsn bana?

    YanıtlaSil
  2. tebrikler canım makyaj malzemesi bile bitirmişsin:))face den izliyordum seni ama bloğun takibimde sanıyordum artık takipte:)) bana da beklerim

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...