Translate

5 Mayıs 2013 Pazar

Flormar oje kurutucu sprey

Güzel bir Pazar akşamı yeni bir yazı ile merhaba... :)

Bugün sizlerle Flormar'ın oje kurutucusundan bahsedeceğim. 


Bu ürün gerçekten seveni çok olan bir ürün, oje kurutucularda bir çok markayı eledi diyebilirim. Bende de aynı düşünceler var. 
Biliyorsunuz oje sürdükten sonra bozulmasın diye beklemek ayrı bir sabır istiyor.Ellerimizi kullanmadan yarım saat öylece beklemek kesinlikle benlik birşey değil. 
Oje kurutucular hayatıma girmeden önce kesinlikle her defasında sürdüğüm ojeyi bozardım. Çünkü öyle aman ojem bozulmasın diye kaskatı kesilip durmaktan sıkılırdım, ve ellerim bir yere değer bozulurdu. :)

İlk oje kurutucusunu Avon'dan denemiştim ve resmen nefret etmiştim o üründen bir kullanımdan sonra atmıştım direk. Daha sonra bu ürünle tanıştım ve kesinlikle kurtarıcı bir ürün oldu. Bir kere kesinlikle sürdüğünüzde yağlı bir his bırakmıyor, ıslak bir his bırakmıyor, kokusu hafif bir limon kokusu. Tırnaklarınıza uygulandıktan bir 2-3 dakika sonra ojeyi kurutuyor. 2 tür boyutu var bende ki büyük boyu.Oldukçada bereketli. Ben bu ürünle ilgili olumsuz birşey söyliyemiyeceğim, kimseden de olumsuz birşey duymadım. Sizde ojelerinizi sürdükten sonra hemen kurutayım,öyle beklemiyeyim diyorsanız tam sizlik bir ürün olacaktır. 

Fiyatı:9 TL

Görüşmek üzeree... :)

15 yorum:

  1. Yağlı his bırakmaması iyiymiş.Bende Kalyon oje kurtucuyu hiç sevmemiştim.Şimdi nyc deneyeceğim bakalım.

    YanıtlaSil
  2. Bana lazım böle bişi. Sürekli tırnaklarım biryerlwere bulaşıyor.

    YanıtlaSil
  3. Bende almistim ve baya kullandim bitmek üzere ama tekrar almayi düsünmüyorum, aslinda memnun da kaldim fakat almanyada cok farkli fiyatlara Satiliyor. Ben Kücük boyuna 10€ verdim Yani 25-26 TL Civari. Flormar ilk almanyaya geldiginde cok sevinmistim, sadece Douglas'ta satiliyordu ve fiyatlari makuldu ama ne Zaman ki Flormar kendi Store'larini acmaya basladi almanyada hop fiyatlar 3 katina cikti. Eskiden Oje'leri 1,50€ satilirken su an 4,50€ ki Tr'de 0,50 Cente aliyoruz hadi olsun 1€ Türkiyede nerde 4,50€. Sogudum Flormardan baya cünki aklimda o Kadar cok almak istedigim ürünler vardi ve kosa kosa gittim, büyük bi hayalkirikligi ile eve Tipis Tipis geldim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aynı şey Türkiyedede geçerli, flormar fiyatlarını baya yükseltti. Bizde burda anlam veremiyoruz. Tamam anladık kendini geliştirdi okeyde sen drugstore bir markasın ve yerli bir markasın otur oturduğun yere bukadar uçuk fiyatlara çıkarma değilmi? Bende Flormarı protesto ediyorum şu son zamanlarda birşey almıyorum. Özellikle yeni koleksiyonu çıktı, baktım tekli farlarına 25 lira! Nedir yahu ben flormarın tekli farlarına 25 lira vermem. giderim bir 25 lira daha koyar mac alırım inglot alırım en azından kaliteli alırım parası değer. Çok haklısın.

      Sil
  4. Aww 25 lira yine iyimis, bende yeni koleksiyona baktim o 25 Lira dedigin farlar Burda 43 TL ye satiliyor :D Alliklarini cok begenmistim ama almadim ve ilk kez hosuma giden biseyi ben almadim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook iyi yapmışsın canım, 43 lira flormar için çok fazla...

      Sil
  5. bu yazıya senin facebook profilinden geldim :)) oradan oraya oradan oraya derken,
    ama yorumlarınıza şaşırdım bu ürün bırak diğerlerini elemeyi ürünüm diye ortaya bile çıkmamalı, hayatımda gördüğüm en berbat en rezil en boş işe yaramaz ürün bu :))
    sadece havalalı sudan başka bir şey değil..
    verdiğim o 3 kuruşa bile acıdım ben çöpe yolladım gitti :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa genelde bu ürün çok beğenildi, sen neden beğenmedin canım?

      Sil
    2. arattığında aslında çoğunluğun beğenmediğini görürsün canım kurutmadığı için beğenmedim kurutucu kurutmalı o kurutmuyor ki havalı su sıkmışsın gibi oluyor doğal kurut daha iyi :))

      Not: Lütfen doğrulama şeysini kaldırırmısınız :)))

      Sil
    3. Kaldırdım canıım. Birçok makyajı bloger'ı arkadaşım da beğendiğini söylüyordu. Sanırım kişilerin isteklerine göre farklılık gösteriyor, bilemedim. Ben çok memnun kaldım. :)

      Sil
    4. dün gene denedim mat yaptı ojeyi okadar uğraştım sürdüm tam foto çekicektim hem bitsin sonu atayım hemde işim acele resim çekeyim dediydim bir sıktım buzlu cam gibi kaldı öle oje :))

      Sil
  6. Bebişim flormar.Bayılıyorum bu ürüne.Golden Rose oje kurutucusunuda denedim ama bi flormar değil acıkcası :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...