Translate

3 Mayıs 2013 Cuma

Yves Rocher Purbleuet çift bazlı göz makyajı temizleyici

Merhabalar :)
Hafta sonuna güzel bir geçiş yapacakken bir yazı daha yayınlamak istedim, ben ürün tanıtım postlarını pek seviyorum, hem okuması hem de yazması çok hoş. En azından bilgi alışverişi güzel şey. :)

Evet bugün sizlere uzuuun zamandır kullandığım, bilmem kaç şişe bitirip bitirip aldığım Yves Rocher'ın  PureBleuet isimli çift bazlı göz makyaj temizleyicisinden bahsetmek istiyorum.

Önce kısa bir özet geçelim; Aslında ben ilk zamanlarda bu göz makyajı temizleyicisinin tek bazlı sadece losyon olanını kullanıyordum, baya da bir şişe bitirdim o temizleyiciden bir hayli memnundum. Ozamanlar çift bazlı temizleyicilerden Flormar'ın lanet temizleyicisinden sonra illallah etmiştim ve birdaha el sürmeyecektim. Buarada çift bazlı temizleyici diyorum ama bilmeyenler duymayanlar olabilir kısa bir açıklayayım; çift bazlı temizleyiciler yarısı losyon su gibi yarısıda yağ oluyor,kullanmak için ürünü çalkalıyorsunuz yağ ile su birleşiyor bir losyon oluşturuyor.. Alltaki fotoğrafta gördüğünüz gibi..
Henüz çalkalanmamış hali.

Çalkalanmış hali.
Neyse, daha sonra Yves Rocher'in eski tek bazlı losyon olanlarının üretimden kaldırıldığını duydum, sitelerine baktığımda ordada yoktu. Bende bir çift bazlısını deneyeyim bari dedim. Ama tabi ki çok tedirgindim çünkü çift bazlı ürünler yağlı oldukları için ben o hissi sevmiyorum. 
Bu ürünü  1 senedir aralıksız kullanıyorum gerçekten göz makyajını zorlamadan çıkaran bir ürün. Yağlılık hissi vermiyor dersem yalan söylemiş olurum çünkü yağlılık hissi veriyor, zaten yağlı bir ürün. Ben bu ürünü uyguladıktan sonra güzelce yüzümü yıkıyorum temizleme jelimle hiçbir sorun kalmıyor, o yüzden çokta dert etmedim açıkçası. Ayrıca şunu da belitmek isterim ki çift bazlı ürünler herzaman için daha iyi ve daha zorlamadan göz makyajını, rimeli daha iyi çıkarırlar. Bu üründe gerçekten zorlamadan,sizi yormadan göz makyajını çıkartıyor. Mesela Maybelline Rocket mascarası çok zor çıkıyor dediler. Bende kullanıyorum ve bu temizleyiciyle zorlanmadan meydan okuyorum Rockete.:) Ayrıca suya dayanıklı makyajları da gayet güzel çıkaran bir temizleyici olduğunuda belirtmeden geçmeyeyim. 125 ml'lik gayette bereketli.

Fiyatı:25 TL

Umarım keyifle okumuşsunuzdur. Sorularınız,önerileriniz varsa alta yorum yazmanız yeterli. Hoşçakalınn :)

8 yorum:

  1. buraya yves rocher mağazası yeni açıldı deneyeceğim ürünler arasıan girdi :)
    http://rengarenkojem.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim, umarım benim kadar memnun kalırsın.. :)

      Sil
  2. Canım bende bu ürünün muptelasıyım en ağır makyajımı bile çıkarıyo :) takibindeyim canım

    YanıtlaSil
  3. yazını çok beğendim fakat şu yves rocher çok pahalı ya :( bana istanbuldan teyzem doğum günü hediyesi olarak makyaj malzemesi almıştı o mağazadan diğer yerlere oranla yüksek fiyatlı idi YR :/ yada bana öyle geldi bide üyelik kartın olursa indirimli oluyormuş :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle teşekkür ederim canım, malesef Yves Rocher'de uçurdu fiyatları. Üyelik kartı bendede var çok bir indirimi olmuyor kartlada aynı şey, ama şöyle birşey var ki elinde kart olursa çeşitli kampanyalarından faydalanabiliyorsun, tabi bu herzaman olağan birşey olmuyor maalesef. :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...