Translate

23 Temmuz 2013 Salı

Ürün Bitirme Projesi!

Herkese merhabalar,


Bir heyecanla yazıyorum bu yazıyı ki sormayın.. Şu sıralar makyaj aynama baktığım da çok fazla ürünümün biriktiğini görüyorum. Ve artık el atma vakti geldi diye düşünüyorum.
Ayrıca büyük bir taşınma olayım da olacak o yüzden yanımda çokta fazla gereksiz ürün götürmek istemiyordum. En azından bitirebileceklerime bir el atayım dedim.

Ve bitirme projemi başlatıyorum! 

Önce bitirmeyi hedeflediğim ürünlere bir gözatalım;

  

1.Nivea Soft el,yüz ve vücut kremi:Bu kremi kışın el kremi olarak kullanırım diye almıştım. Klasik bir nivea kremi. Yarısından fazlasını kullandım, şuanda el kremi olarak kullanıyorum. Umarım beni çok zorlamadan biter.

2.Flormar So Happy parfüm:Bu parfüm sanırım Watsons'tan ya da Gratis'ten tam hatırlayamadım ama belli bir harcamadan sonra hediye olarak verilmişti. Kokusu çiçeksi birazda meyvemsi hoş bir koku. Fakat hiç kalıcı değil maalesef. Zaten evde kullanıyordum bu parfümü birazda vücut spreyi olarak kullandım. Ve artık bitmeliii!

3.Maybelline Dream Matte pudra:Bu pudranın şu yazımda dibini gördüğümden bahsetmiştim zaten. Şuanda baya bir kullandım ve yanlarda azıcık kaldı.Elimde deli gibi pudra birikti. Çok seviyorum bu pudrayı ama artık kendisine veda etmeli diğer pudralarımı bitirmeliyim. Beni zorlamaz gibi gözüküyor.Ne dersiniz?

4.Flormar oje kurutucu sprey:Bu spreyi ayrıntılı bir şekilde incelemek için TIK TIK!! Gördüğünüz gibi elimde 2 tane var, beni zorlayacak ürünlerden olacak sanırım. :( Elimde NYC'nin kurutucu top coat'ı olduğundan beri bu güzellere el sürmez oldum.NYC oje kurutucu top coat'ı ayrıntılı incelemek için TIK TIK!  O yüzden bitirip bunları da taşınırken fazla yükten arındırmalıyım. 

5.Beauty Formulas Mentollü ayak kremi: Bu ayak kremi fena değildi. Fakat nezamandır elimde son kullanma tarihine yaklaştı gibi. Bu sebeple hemen bitirmeliyim. Çokta fazla kalmamış 3-4 kullanımlık gibi duruyor. 

6.Garnier Pure Active sivilce karşıtı kapatıcı roll-on: Ayrıntılı incelemek için TIK TIK! İşte bu fena! Felaket bereketli bir ürün! Bitmiyor yahu bitmiyor.. Elimdede tonla kapatıcı birikti. Umarım biter. 

7.Maybelline Rocket Mascara:Bu mascarayı çok seviyorum. Kirpiklerime çok hoş bir dolgunluk veriyor. Fakat kıştan beri elimde kurumaya yüz tuttu. Kullanıp bitirip yedeklemeyi düşünüyorum.

8.Clınıque Bottom Lash Alt kirpik mascarası: Bu mascarada çok çabuk kurumaya yüz tuttu. Sanırım elimi çabuk tutmam gerecek zira kurudu kuruyacak. Ayrıntılı incelemek için TIK TIK!!

9.Clınıque High Impact mascara:Ne zamandır bende ve hiç yüzüne bakmadım bu mascaranın. Bir de elimde çok mascaram var. Artık yavaş yavaş bitseler iyi olacak..

10.Clınıque Moisture Surge Nemlendirici Bakım Kremi: Bu kreme ayılıp bayılmıyorum. Şuanda elimde olay'in nemlendiricisi var ve bence o daha başarılı. E bu kremde az kaldı bitsede olay'e devam etsem.. Ayrıntılı incelemek için TIK TIK!!



Eveet.. Bitirme projemin baş rolleri bunlar arkadaşlar. Bu ay içerisinde bunlara yoğunlaşıp bitirmeyi düşünüyorum.
Bitirme projemin son gelişmelerini iler ki bitenler yazılarımda göreceksiniz.


Bana şans dileyin! :)


Sevgiyle kalın...


8 yorum:

  1. Bitirirsin canım bitirirsin sen:)) benimde aynisini yapmam lazim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canımm, artık çok ürün birikti yapmak şart oldu. :)

      Sil
  2. En kısa zamanda bitirmen yenilerine geçmen dileğiyle :) Seçtiğin ürünler güzel aslında ama belli bir süreden sonra bıkıyor insan sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bıkıyorsun bir süre sonra ama bitsinlerde kurtulalım yeniler gelsin! :)

      Sil
  3. bol şans dılıyorum ve destekliyorum
    sizleri görünce ben de gaza geliyorum çünkü :)

    YanıtlaSil
  4. oyy kolay gelsi beimde yapmam gereken bir post bu zira bitirmem gereke bir suru urun var :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yapmalısın insan hırsa geliyor bir süre sonra :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...